UPDATE: KAARTVERKOOP KNVB BEKER

Meer dan de helft van de kaarten voor de bekerwedstrijd tegen Katwijk zijn zaterdag 7 oktober al verkocht. De laatste kaarten gaan donderdag 12 oktober van 19.00 uur tot en met 21.00 uur in de verkoop. Nogmaals; er zijn geen kaarten aan de deur te koop!

------

24 oktober speelt VVSB in de KNVB Beker uit tegen onze competitiegenoot v.v. Katwijk. De kaartverkoop voor die wedstijd vangt binnenkort aan. Let op: alleen via de voorverkoop verkrijgbaar, er is geen mogelijkheid tot aanschaf op de wedstrijddag bij de entree van Katwijk.

Er zijn 1.000 kaarten beschikbaar voor ons, dus zorg dat je erbij bent. De kaarten zijn opgemaakt in een speciale kleur met toegang tot het uitvak/gedeelte van VVSB op het complex. 

De kaarten zijn te koop in de kantine (aparte corner) tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen IJsselmeervogels op zaterdag 7 oktober van 16.00 tot 18.00 uur of tijdens de avondopenstelling  op donderdag 12 oktober van 19.00 uur tot en met 21.00 uur.

De kosten bedragen EUR 8.- per kaart. Voor kinderen onder 12 en ouderen boven 65 geldt het tarief van EUR 5,-.

Op 7 oktober graag gepast en/of in cash betalen i.v.m. drukte bij de bar en het daardoor ontbreken van pinmogelijkheden.

UPDATE: KAARTVERKOOP KNVB BEKER
Terug naar overzicht