Jordy Kleermans pupil van de week bij VVSB - IJsselmeervogels

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen IJsselmeervogels is dat Jordy Kleermans.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jordy Kleermans, en ik ben 10 jaar oud. Deze week ben ik de pupil van de week.

Ik ben begonnen bij de 4x4, maar dat vond ik toen nog niet zo leuk. Omdat ik lekker veel energie heb, vonden mijn ouders het een goed idee om het toch nog eens te proberen. Vorig jaar ben ik weer begonnen met voetbal, dus dit is nu mijn 3e jaar. Ik zit in de JO11-4 en mijn positie in het veld is rechtsachter, met ons hele team zijn we deze wedstrijd team van de week.

Ik zou graag Jord Aanhane wel een keer als trainer willen hebben want hij heeft op 1 letter na dezelfde naam. Mijn favoriete speler bij VVSB is Lars Rauws omdat hij goed is op het middenveld.  Wereldwijd gezien vind ik, sorry Lars, Cristiano Ronaldo de allerbeste voetballer die er is, ik hoop ooit net zo goed te worden! Kijken we wat meer dichterbij dan is het Frenkie de Jong. Hij inspireert mij het meest, omdat hij een goede middenvelder is en goede technieken heeft.

Wat zouden de jongens van het eerste van jou en je team kunnen leren is dat ik graag grapjes maak met mijn teamgenoten. Doordat mijn oudere broer Jeffrey ook al een tijdje op voetbal zit ben ik ook op voetbal gegaan. En ook omdat al mijn vrienden voetballen. We komen best vaak bij de VVSB om met elkaar te voetballen! Ik vind VVSB een topclub en hoop er nog heel wat jaartjes te mogen voetballen.

Ik denk dat de uitslag 3-1 wordt voor VVSB Jesse van Nieuwkerk gaat 1x scoren en Guus Verver 2x.

Fijne wedstrijd allemaal!

Groetjes Jordy!

Team van de week is de JO11-4:
Benjamin, Mees, Bilal, Achmed, Sem, Bram, Mischa, Mick, Gijs, Jesse, Roberts, Maxime, Mark en natuurlijk pupil Jordy.
De leider is Bart. 

Jordy Kleermans pupil van de week bij VVSB - IJsselmeervogels
Terug naar overzicht