JORD AANHANE OVERGEHEVELD NAAR DE A-SELECTIE

Jord Aanhane is na een uitstekende voorbereiding door de technische staf en TC uitgenodigd om deel uit te maken van onze eerste selectie. 

Vorig jaar werd Jord gedurende het seizoen al doorgeschoven vanuit de succesvolle JO19-1 naar de Zaterdag 1. Dit jaar was het de bedoeling dat hij in ons nieuwe onder-23 elftal zijn opwachting zou maken, maar vanuit de gezamenlijke voorbereiding maakte Jord indruk. 

Zo speelde hij vervolgens al meerdere wedstrijden in ons eerste en daarmee maakte hij dus al zijn officieuze basisdebuut. Dat was genoeg om hem definitief naar het vlaggenschip over te hevelen. 

We zijn er trots op dat er een eigen speler uit de jeugd aansluit en dit seizoen kans maakt om zijn officiële debuut te maken. 

De familie Aanhane levert nu opnieuw een selectiespeler af! Jord zijn vader Theo en zijn oom Martin speelden beiden jarenlang in ons eerste en boekten met hun toenmalige teams clubsuccessen. Mogellijk kan Jord zijn steentje bijdragen aan ons huidige team. Volgende week start dan eindelijk de competitie. We kijken er naar uit! 

Heel veel succes en plezier Jord! Zet ‘m op!

JORD AANHANE OVERGEHEVELD NAAR DE A-SELECTIE
Terug naar overzicht