JO13-1 in 2020-2021: Dubbele functie Maarten Koop

Noordwijkerhout – Een van de laatste groepen die nog ingevuld moest worden was de JO13-1. Lang hebben gewacht tot we Niels van Wetten ‘gewoon’ met deze talentvolle groep mee konden laten schuiven. Niels wilde graag in het betaalde voetbal actief blijven en dus kon hij geen toezeggingen doen.

Inmiddels is duidelijk dat Niels een contract heeft getekend bij Telstar. Hij wordt een Witte Leeuw en iedereen bij VVSB gunt hem dat van harte. Hij zal wellicht nog ingezet kunnen worden als jeugd- of individuele trainer, daar gaan we nog met hem over in gesprek als een beetje duidelijk is hoe zijn schema bij Telstar en uit gaan zien. Niels, heel veel succes en we zien je graag ook terug bij ons op de velden!

Voor het komende seizoen hebben we Maarten Koop bereid gevonden om een dubbelfunctie te gaan vervullen. Naast ons vlaggenschip, de JO19-1, zal hij ook de JO13-1 voor zijn rekening nemen. Daar is VVSB uiteraard zeer content mee. Het zorgt voor continuïteit binnen de voetbalopleiding van VVSB en Maarten kan met zijn enorme schat aan ervaring, kennis en betrokkenheid veel voor deze jonge talenten betekenen.

Onder het motto ‘Together everyone achieves more’ zal hij deze groep structuur gaan bieden, op een positieve manier stimuleren, het individu aandacht geven en ontwikkelen en ook de doelstellingen van het team formuleren en nastreven, iedereen zijn verantwoordelijkheid geven en dat alles met een flinke dosis plezier. Het doel: winnen! Maar wel samen: ‘together everyone achives more!’

JO13-1 in 2020-2021: Dubbele functie Maarten Koop
Terug naar overzicht