Jim van der Slot pupil van de week bij VVSB - Kampong

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen Kampong is dat Jim van der Slot.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

Goede middag allemaal,

Even voorstellen de pupil van de week:

Ik ben Jim van der Slot, ik ben 10 jaar en zit sinds mijn 5e op voetbal. Eerst moest ik mijn zwemdiploma’s halen voor dat ik op voetbal mocht. Toen ik mijn diploma’s had kon ik nog net meedoen met de 4x4. Thuis was ik altijd al met een voetbal bezig en ik wilde heel graag een teamsport doen. Sinds dit seizoen speel ik in de JO11-1. Mijn positie in het team is linksachter, komt mede omdat ik linksbenig ben.

Mijn favoriete speler van VVSB 1 is, Jermano Lo Fo Sang. Hij is mijn favoriete speler omdat hij natuurlijk op dezelfde positie speelt als ik en echt super snel is, net als ik. Kylian Mbappé is echt een voorbeeld voetballer voor mij, omdat hij snel en super technisch is. Virgil van Dijk inspireert mij omdat hij overzicht houdt, aanwijzingen geeft en rustig blijft.

In mijn team voetballen ook mijn vrienden, dit merk je ook in het veld, we zijn echt een team. We hebben wat voor elkaar over en gunnen elkaar wat. Dit helpt ons soms als we onder druk staan. Het zou leuk zijn als Jermano mij wat zou kunnen leren, hij speelt natuurlijk op dezelfde positie als ik en heeft veel meer ervaring, hij zal mij vast veel tips kunnen geven. Helaas ben ik op dit moment geblesseerd, maar met goede hulp ben ik hopelijk snel op de been om mijn team weer keihard te helpen.

Ik ga er natuurlijk van uit dat VVSB zaterdag gaat winnen van Kampong met 2-1.

Team van de week JO11-1: 
Tim, Stijn, Brent, Ruben, Sil, Kajtek, Jesper, Levi, Wess en natuurlijk pupil Jim. 
De leiders zijn Ruud Bader en Martin Aanhane.

Jim van der Slot pupil van de week bij VVSB - Kampong
Terug naar overzicht