Jeugdkampioenen VVSB

Op zaterdag 21 mei heeft VVSB weer 3 nieuwe kampioenen mogen verwelkomen; JO19-1, JO11-2 en JO9-1. 

VVSB JO19-1
In februari van dit jaar werd het vlaggenschip van onze jeugdafdeling al kampioen van de Hoofdklasse. Promotie volgde naar de 4e divisie. De ploeg van Maarten Koop bleek ook in deze competitie de sterkste. Vorige week werd er zonder zelf te spelen al een klein feestje gevierd, maar op het eigen sportpark werd dit nog even dunnetjes over gedaan. De uitslag (1-3 nederlaag tegen UVS JO19-1) deed er dus niet meer toe. 

VVSB JO11-2
Het tweede team van de onder 11-lichting kende een moeizame start van de competitie met een nederlaag en gelijkspel. De ommekeer werd hierna ingezet en door middel van 6 overwinningen pakte het team de winst in de 3e klasse. En de uitslagen liegen er niet om. 6-3, 5-2, 9-0, 11-2 en 9-3 zijn klinkende uitslagen. FC Lisse JO11-4 moest er ook aan geloven. Op Ter Specke wisten de jonge Noordwijkerhouters met 1-10 te winnen!

VVSB JO9-1
In de Hoofdklasse wisten de jongsten van VVSB de titel naar zich toe te grijpen. Alle wedstrijden werden gewonnen met als klap op de vuurpijl een overwinning op Nieuw-Zuid tegen Quick Boys JO9-1. 

Van harte allemaal!

Jeugdkampioenen VVSB
Jeugdkampioenen VVSB
Terug naar overzicht