Jayson Halman versterkt VVSB

Het was even stil, maar er is weer nieuws van het spelersfront. Met dit keer zowel een nieuwe aanwinst, maar ook met twee vertrekkers.

Wie komt onze jongens versterken? Dat is Jayson Halman! Jayson is 23 jaar en speelt dit seizoen, voor zover je dit een seizoen kunt noemen, voor competitiegenoot ODIN‘59. We kennen Jayson al langer vanuit zijn tijd bij Rijnsburgse Boys. Daarvoor speelde hij bij Zeeburgia. De snelle aanvaller is dus bekend met onze Bollenstreek en met de Tweede en Derde Divisie. Welkom Jayson, we kijken uit naar je komst!

Dan nemen we afscheid van onze Mo. Mo el Osrouti verlaat na vier seizoenen De Boekhorst. Hij heeft mooie tijden meegemaakt, iedereen kent nog wel de KNVB bekerwedstrijd tegen Telstar thuis, waarin hij met 10 man een hattrick maakte. Zelf zegt ie: "Ik hou van VVSB!". Nu voor hem dus een nieuwe uitdaging op komst.

Tot slot stopt onze spits Bert Steltenpool met voetballen. Zijn werk krijgt nu de voorkeur. In het seizoen 19/20 kwam hij in de winter over van Quick Boys, waarna hij aanbleef. Helaas komt er nu een einde aan zijn scoringsdrift in het paars en geel. Hopelijk kan ook hij nog een paar goaltjes maken, al zijn de kansen daarop met de week kleiner. 

Mo en Bert, alvast dank voor de inzet in ons shirt! Onze supporters zullen jullie missen, ook buiten het veld!

Jayson Halman versterkt VVSB
Terug naar overzicht