INTRODUCTIE NIEUWE JEUGDVOORZITTER EN VOORZITTER TCJ

Hallo VVSB ́ers,

Allereerst de beste wensen en een gezond 2021, waar we een absurd seizoen afsluiten en vanaf de zomer met veel hoop starten op ons nieuwe complex. 

Jullie hebben onlangs kunnen lezen dat Jan Huijsmans en Brian Jansen afscheid hebben genomen als jeugdvoorzitter en voorzitter van de Technische Commissie Jeugd. Hierbij een korte introductie van onszelf als ‘nieuwe’ gezichten in het jeugdbestuur. 

Uiteraard bedanken we eerst Jan en Brian voor hun jarenlange inzet voor onze jeugd! We hopen jullie te blijven zien bij VVSB in welke rol dan ook. 

Dan nu iets over onszelf:

Edwin van Wetten (als voorzitter Technische commissie jeugd TCJ:

Ik ben al jaren een bekend gezicht bij VVSB in de jeugd, waar ik in diverse rollen actief ben geweest, onder meer als trainer maar ook in de scouting. 

Zowel mijn zoon (nu speler van Telstar en voormalig jeugdtrainer bij VVSB) als ook mijn dochter (Dames 1) zijn fanatieke voetballers, mede hierdoor zet ik mij al jaren in voor VVSB.

Nu stap ik graag weer in als voorzitter van de TCJ, waar we een duidelijk beleid willen uitzetten en uitdragen en voortborduren op datgene wat er in de basis ligt. 

We willen er als Technische Commissie Jeugd zijn voor alle jeugdvoetballers, selectie en recreatief, jongens en meiden. Daar ga ik me graag hard voor maken. 

Ron Kromhout (als voorzitter Jeugdbestuur:

Ook ik ben al jaren bekend met en bij VVSB, bijvoorbeeld als trainer/leider, maar ook als steward bij wedstrijden van ons eerste elftal. 

Ik heb 2 jongens, die beiden bij VVSB voetballen en ook training geven. Mijn vrouw keept nog af en toe in Dames 2, kortom we zijn een echt voetbal gezin! 

Daarnaast heb ik al enkele jaren een plaatsje in de jeugd- en technische commissie, maar nu start ik dus als Jeugdvoorzitter.

 

We willen in het Jeugdbestuur samen met mensen met een VVSB hart de schouders er onder zetten. Dat doen wij natuurlijk niet met zijn tweeën, daar hebben we gemotiveerde vrijwilligers voor nodig. 

De komende tijd gaan we natuurlijk met diverse mensen in gesprek over hoe wij invulling willen geven aan de opzet en uitvoering voor onze jeugd.

Vervolgens gaan we dan een vernieuwd Jeugdbestuur, Jeugdcommissie en TCJ vorm geven. 

 

Heb je zin om met ons in het nieuwe jaar te starten of voel je iets voor een specifieke functie, meld je dan ook bij VVSB! Vrijwilligers zijn altijd zeer welkom! Dat kan bij ons, maar ook bij Angela van Eeden of via info@vvsb.nl

Edwin en ik zijn allebei zeer regelmatig op de club bij trainingen en wedstrijden. Natuurlijk kun je ons daar aanspreken, als wij dat andersom al niet gedaan hebben. 

Met sportieve groet,
Edwin van Wetten en Ron Kromhout

INTRODUCTIE NIEUWE JEUGDVOORZITTER EN VOORZITTER TCJ
INTRODUCTIE NIEUWE JEUGDVOORZITTER EN VOORZITTER TCJ
Terug naar overzicht