GEZOCHT: Vrijwilligers Jeugd

Wij als jeugdbestuur en de jeugdbesturen voor ons hebben altijd als doel om alle jeugdspelers(sters), met plezier, op hun eigen niveau, een betere voetballer(ster) te laten worden. Dit alles in een veilige omgeving waarin we één VVSB zijn. Wij vinden dat we daarin goed slagen met onze ideeën over breed opleiden en met het in de praktijk brengen hiervan.(Van breedte sport tot en met selectie/prestatiesport)
 

Wij zien hier door de jaren heen een steeds betere jeugdafdeling door ontstaan waarbij er voor iedereen een plek en voldoende ruimte is om het naar je zin te hebben en je te ontwikkelen. Al is het ook zo dat het altijd beter en meer kan… dat zien wij zeker.

Als jeugdbestuur zien we ondanks, of wellicht dankzij, de verschillende initiatieven dat er steeds meer en heftiger kritiek komt. Deze kritiek is soms volledig terecht maar helaas ook met regelmaat onterecht. Wij hebben al deze kritiek ter harte genomen en geëvalueerd en daaruit is duidelijk waarneembaar dat we simpelweg handjes tekort komen om het nog beter voor elkaar te krijgen. 

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat als we hier beter en directer mee aan de slag willen we hulp nodig hebben. Vandaar ons verzoek aan alle ouders, begeleiders en anderen die de gehele jeugdafdeling van VVSB een warm hart toedragen zich bij 1 van onderstaande jeugdbestuursleden te melden om ons te helpen het voor alle kinderen bij VVSB naar de zin te maken.

Al jullie reacties nemen wij serieus en dit is uw kans er zelf invloed op te hebben!

Gezien de per jaar groeiende stroom aan reacties verwachten wij meerdere aanmeldingen te mogen ontvangen! Laat je niet kennen en meld je!

Voor de volgende rollen kunnen wij uw hulp gebruiken:

  • Trainerscoördinator (Onderbouw, bovenbouw)
  • Verschillende rollen binnen de meidentak
  • Secretaris Jeugdbestuur + Commissie(s)
  • Trainers zowel met als zonder ervaring en van +/- 15 tot 95 jaar (Onderbouw, bovenbouw, meiden.)
  • Begeleiders van jonge trainers in opleiding.
  • Leiders (Deze functie wordt 99% van de tijd opgepakt door betrokkenen van het team zelf, maar kan ook door “buitenstaanders” gedaan worden)
  • Social media en Communicatie naar de jeugdleden/ouders/begeleiders
  • Ook in andere functies waar we nu een bezetting hebben kan er altijd gekeken worden naar een extra of andere invulling. Combinaties zijn ook een optie.

Spreek ons aan voor een uitleg om er met u achter te komen waar uw interesses liggen en wat u zelf als inbreng ziet.
We kunnen dan ook een uitleg geven wat er verwacht wordt en wanneer en hoeveel tijd hierin gaat zitten. 

Vele handen maken licht werk of het nu 1 uur per jaar of elke dag is.

U LAAT ONZE JEUGD TOCH NIET IN DE STEEK. WIJ IN IEDER GEVAL NIET!

Namens het volledige jeugdbestuur:
Ron Kromhout
Marco Dubbeld
Sandra Tetteroo
Edwin van Wetten
Bianca Koop
Jeugd adviesraad

GEZOCHT: Vrijwilligers Jeugd
Terug naar overzicht