FIJNE FEESTDAGEN EEN EEN GEZOND, SPORTIEF EN GELUKKIG NIEUWJAAR

Alweer een jaar voorbij. Ik kan me nog goed herinneren dat we terugkeken op 2022, maar nu staan we aan het begin van 2024. In een wereld waarin vrede en geluk niet vanzelfsprekend lijken, is het goed om even stil te staan bij datgene wat echt belangrijk is. Voetbal is maar bijzaak. Daarom voor iedereen een gezond, sportief en vooral gelukkig nieuwjaar.

Als we dat vertalen naar onze eigen vereniging, dan wensen we jullie namens het bestuur opnieuw ook veel geluksmomentjes toe. Geluksmomentjes die soms in de kleinste dingen zitten. Zoals een goede aanvallende actie van een kleindochter, een gezellige bardienst met andere vrijwilligers, een zonnige ochtend op ons sportpark of een geslaagde vergadering van een van de vele VVSB-commissies.

Gelukkig werd ik ook van het mooie seizoen van ons eerste elftal, toch ons vlaggenschip. Van een narrow escape in 2022 naar een fraaie nacompetitie in 2023. Het proces om daar (weer) te komen is misschien nog wel het mooist. De hele vereniging stond als een man of vrouw achter het team met sfeervolle thuiswedstrijden en bijvoorbeeld de schitterende entourage uit bij ADO’20. Ook dit seizoen nestelde ons eerste zich weer in de kopgroep zo vlak voor de kerst. Met een trainingskamp in Spanje in aantocht wordt weer gewerkt aan een goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Er ontstaat weer een team met het motto: een team, een gedachte. Samen sterk als team.

Er werd extra geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze eigen jeugd. Gewoon omdat we er alles aan willen doen om onze jeugd meer perspectief te geven op een carrière tot en met ons eerste elftal. Extra trainingen werden verzorgd door onze partner AllFootball en de samenwerking tussen trainers van de bovenbouw van de jeugd en de senioren werd geïntensiveerd. Vanuit ons talententeam O23-1 zijn diverse spelers al doorgegroeid naar de eerste selectie en zien we deze gasten met regelmaat hun bijdrage leveren tijdens de wedstrijden.

Onze diverse commissies stralen van tijd tot tijd van geluk. Een geslaagd Kidszoo Toernooi, een mooie vrijwilligerslunch, een tof feestje in Veld7, een leuk seniorentoernooi, een inspirerende meidenvoetbal clinic van ADO Den Haag, een kerstdiner met het seniorenclubje wandelvoetbal, een gezellige bijeenkomst van de business club, een vlotte dag vol jeugdvoetbal of een recordbedrag tijdens de Voorjaarsveiling. Wat een geluk. Op 13 april staat de volgende veiling overigens gepland en we hopen iedereen dan weer te zien na de thuiswedstrijd van ons Eerste tegen RKAV Volendam. Onze VUT-ploeg heeft een voldaan gevoel als het complex er wekelijks weer fraai bijligt na hun werkzaamheden. Voor hen ook puur geluk.

Aan het einde van het seizoen stop ik definitief als voorzitter. Vlak voor de kerst is er een commissie bereid gevonden te helpen in de zoektocht naar een opvolger/opvolgster. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van de voortgang.

Financieel hebben we het jaar, ondanks de onvoorziene hoge kostenpost van energie, net aan droog kunnen houden. Het vooruitzicht ziet er nog steeds goed uit. De duurzame accommodatie draagt daar aan bij. Een passend beleid ook. De begroting is in de grip en nieuwe investeringen worden blijvend gedaan. Na de winterstop treffen jullie onder meer een nieuw scorebord.

Veel belangrijker is echter dat we met al onze leden samen weer uitkijken naar een mooi, gezond, sportief en GELUKKIG nieuwjaar. We hopen jullie allemaal weer snel te zien op Sportpark de Boekhorst en we rekenen weer op jullie medewerking net als in het voorgaande jaar.

Dank en fijne dagen!

Namens het bestuur van VVSB.


Voorzitter Arjan Broekhof

FIJNE FEESTDAGEN EEN EEN GEZOND, SPORTIEF EN GELUKKIG NIEUWJAAR
Terug naar overzicht