Een nieuw jaar!!

Het oude jaar zit er op, en het was een prachtig VVSB-jaar! We hebben successen gevierd, kampioenschappen zelfs en ook wat teleurstellingen verwerkt. En bovenal hebben we samen veel plezier gehad op en om het voetbalveld.De jeugdcommissie heeft dan ook veel zin in het nieuwe jaar en we gaan ons er voor inzetten, om er met jullie allemaal weer een fantastisch en sportief voetbaljaar van te maken.

Het oude jaar zit er op, en het was een prachtig VVSB-jaar! We hebben successen gevierd, kampioenschappen zelfs en ook wat teleurstellingen verwerkt. En bovenal hebben we samen veel plezier gehad op en om het voetbalveld.

De jeugdcommissie heeft dan ook veel zin in het nieuwe jaar en we gaan ons er voor inzetten, om er met jullie allemaal weer een fantastisch en sportief voetbaljaar van te maken.

Er zal een aantal dingen veranderen in 2018, niet in de laatste plaats omdat er echt begonnen gaat worden met het nieuwe sportpark. Ook de nieuwe spelvormen van de KNVB zullen dit jaar worden ingevoerd in de jeugd tot en met 12 jaar. We hopen jullie hierover vaak te spreken, liefst met goede ideeën en positieve inbreng – de club is tenslotte van ons allemaal!

Wij wensen iedereen een gezond, sportief en gelukkig Nieuwjaar.

Jeugdcommissie VVSB

Een nieuw jaar!!
Terug naar overzicht