Een alternatief trainingskamp en woord van dank

Op succesvolle- en zonnige wijze is het afgelopen weekend het seizoen 2021 – 2022 afgesloten. Normaal wordt een trainingskamp bij de start van het nieuwe jaar afgewerkt, maar door Covid 19 is dit verplaatst naar het einde van het seizoen. Het weekend van 1, 2 en 3 juli is het dan eindelijk zover! Een weekend naar de mooie stad Breda. Aan de rand van het bruisende centrum ligt het hotel ‘Keyzer’.  Vanaf 15.00 uur druppelen de selectiespelers binnen. 

Na een gezamenlijke warme maaltijd vindt traditioneel de voetbalquiz plaats. Dit jaar voor velen een moeilijke quiz, maar goed afgesloten. Daarna natuurlijk het centrum ‘onveilig’ maken. De volgende ochtend met samengeknepen oogjes ontbijten en op weg naar Sportcentrum de Bress. Daar is een programma afgewerkt met squashen en volleyballen. De mannen worden langzaam wakker en is het ‘volle bak’ gaan.  Terug naar het hotel voor de lunch om vervolgens op weg te gaan naar Gilze voor een 18 holes voetgolf circuit. Ook dit onderdeel wordt door de mannen prima ontvangen. Na dit spektakel weer naar het hotel voor de overheerlijke warme maaltijd. Daarna? De Bruine Pij, Café de Bommel, de Kaptein, de zeer bekende kroegen in de plaats waar de ‘Vier van Breda’ opgesloten zaten in de beroemde koepelgevangenis. Het was nog lang onrustig in deze plaats. De volgende ochtend neemt het gezelschap afscheid van elkaar en kunnen zij terugzien op een geslaagd weekend. De zeer stevig gevulde 'boetpot' is weer volledig opgegaan, maar ook nog een dankwoord. 

De zaterdagselectie dankt VVSB Promotion en de sponsoren de Koetiller, CDI Blumen, To Meat en de vrienden van de zaterdagselectie. 

Aart de Jong, teammanager zaterdagselectie

 

Een alternatief trainingskamp en woord van dank
Terug naar overzicht