Drie contractverlengingen en een vertrekker

Jermano is de volgende die zich in het rijtje van de contractverlengingen plaatst! Onze Jermano Lo Fo Sang is net 31 jaar geworden en is in de aankomende winterstop precies een jaar actief in het paars en geel. We zijn blij met zijn verlenging, zodat we hem nog zeker anderhalf seizoen kunnen zien strijden op links. Top Jermano!

En hij is niet de enige zo vlak voor de winterstop. In de verdediging zien we de laatste weken ook weer steevast Nicky Eekhout (28) het (kunst)gras opvreten. Meedogenloos en voetballend staat hij achterin zijn mannetje en dat gaat hij komend seizoen voor het derde jaar op rij doen. Super Nicky! 

En dan tenslotte Ian. Ook hij verlengt nadat hij dit seizoen overkwam van Rijnsburgse Boys. De 27-jarige Ian swingt op ons dynamische middenveld en loopt van box to box zoals ze in Engeland zeggen. Regelmatig pikt hij zijn goaltjes weer mee en dat hopen we na de winterstop opnieuw te zien! Klasse Ian. 

Enzo Huntink gaat op zoek naar een nieuwe club voor het volgend seizoen. Na twee seizoenen op De Boekhorst kijkt hij verder. Enzo maakte dit jaar al menigmaal zijn opwachting, veel als invaller maar ook als basisspeler op het middenveld en zelfs centraal achterin. Veel succes Enzo, maar eerst nog wat prijzen pakken met de boys! 

Deze week start het ‘verlof’ van onze mannen om in de week na oud & nieuw weer op te starten. Eind van die week vertrekt onze selectie naar Spanje voor een trainingskamp. Ook van daaruit zullen we jullie op de hoogte houden van de verrichtingen.

Drie contractverlengingen en een vertrekker
Drie contractverlengingen en een vertrekker
Drie contractverlengingen en een vertrekker
Terug naar overzicht