Dankwoord

Beste VVSB-ers,

Helaas is ons vlaggenschip gisteren gedegradeerd. Hoe zonde. Geen loon naar werken. Hoeveel mensen hadden ons voor de winterstop nog een kans gegeven? Helaas waren de laatste twee wedstrijden van dit seizoen er twee teveel. We konden geen aanspraak meer maken op de overwinning, hetgeen in een hele serie daarvoor nog wel gelukt was. We moesten simpelweg van te ver komen en bijna was dat kunststukje toch nog gelukt. 

Er is hard gewerkt aan een ommekeer tijdens dit seizoen. We hebben er voor gestreden tot en met de slotfase van de competitie. We danken daarvoor onze selectie en onze (interim) staf. Maar zeker ook alle vrijwilligers die dit seizoen als altijd een steun voor onze club waren en ook de laatste wedstrijden weer mogelijk maakte. Tot slot en uiteraard  dank aan onze fantastische vaste supporters en het voor sfeer zorgende Bavone. 

We hebben genoten van onze avonturen en prestaties op het hoogste amateurniveau en doen na negen seizoenen nu een stapje terug. Maar we staan ook altijd weer op! Omdat we het simpelweg altijd samen met elkaar doen. Samen winnen en samen verliezen. 

Toch is nu het seizoen 2018-2019 voor onze club nog steeds niet ten einde. Zowel Zaterdag 1 als Zaterdag 2 staan in de finale van de nacompetitie voor Promotie. Dat is op zich al een prestatie van formaat en daar zijn we trots op. 

Er valt dus nog wat te winnen alvorens de zomervakantie echt kan starten en we volgend jaar deels op een nieuwe accommodatie kunnen beginnen.

Nogmaals mijn enorme dank aan alles en iedereen die VVSB een warm hart toedraagt. 

Met paarsgele groet,

Arjan Broekhof

Dankwoord
Terug naar overzicht