Daan Jonkheer pupil van de week bij VVSB - Staphorst

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen Staphorst is dat: Daan Jonkheer.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

Hoi! Ik ben Daan Jonkheer en ik zit in de JO12-1, een superleuk en gezellig team.

Ik ben begonnen met voetballen omdat ik voetbal de leukste sport vind die er is. Ik begon bij de 4x4 en voetbal dus alweer een paar jaar bij VVSB.

Wat ik leuk vind aan voetballen bij VVSB? VVSB is een mooie club, ze hebben een goed eerste elftal en ik heb leuke teamgenoten. Het is altijd gezellig. Ook buiten de trainingen en wedstrijden om ben ik er vaak te vinden om te voetballen met mijn vrienden.

Qua internationale voetballers vind ik Kylian Mbappé een geweldige speler, hij is onwijs snel. Daarnaast kijk ik ook graag naar Virgil van Dijk. Hij is heel sterk en net als ik verdediger dus daar kan ik veel van leren. Ook heeft hij rugnummer 4 en dat nummer heb ik ook in mijn team. 

Bij VVSB is Jesse van Nieuwkerk mijn favoriete speler, hoewel ik het moeilijk vind om te kiezen want iedereen is goed. Wat ik ook heel gaaf vind is dat onze trainers van vorig jaar, Rick Warmerdam en Stef Hoogervorst, nu bij het eerste zitten. Ik kom graag naar ze kijken en heb veel van ze geleerd!

Als je me vraagt wat de jongens van het eerste van mij en mijn team kunnen leren, is dat samen voetballen en plezier maken! Wij hebben het heel leuk met elkaar en dat zie je ook terug op het veld.

De uitslag van deze wedstrijd? 3-0 voor VVSB natuurlijk!

Zet hem op VVSB! Veel plezier en succes!

Groetjes,

Daan

Team van de Week JO12-1: 
Stijn, Milan, Cas, Joey L, Joey R, Luc, Marciano, Kane, Mike en natuurlijk Daan (pupil).
De leiders zijn Pim en Rene. 

Daan Jonkheer pupil van de week bij VVSB - Staphorst
Terug naar overzicht