Breket Beyene pupil van de week bij VVSB - Urk

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen Urk is dat Breket Beyene.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB. Lang leve onze grote sponsor!

Hallo allemaal,

Ik ben Breket Beyene en deze week ben ik de pupil van de week.

Ik zit nu anderhalf jaar op voetbal en speel nu in de JO11-2. Meestal sta ik dan linksachter, dan weet je waar je me moet zoeken.

Bij VVSB vind ik Mounir Mounji toch wel een hele goede speler, waarom omdat hij goede acties maakt. Buiten VVSB om ben ik een groot fan van Messi omdat hij, zelfs na al die jaren nog steeds iedereen voor bij gaat en veel scoort. De Nederlandse speler die ik erg bewonder is Matthijs de Ligt omdat hij op dezelfde positie speelt, hij heel goed is en ik veel van hem kan leren. (en misschien hij wel van mij)

Over leren gesproken; wat de jongens van het eerste van ons team kunnen leren is: Promoveren: dat hebben wij wel gedaan maar het eerste al een hele tijd niet. Waarom ik op voetballen ben gegaan? Iedereen (vrienden en 3 broers) zaten er al op en het is superleuk.

Als Ian van Otterlo nog eens tijd heeft, ik zou van hem nog wel eens training willen krijgen omdat hij een van de aanvoerders is en ervaring heeft

Wat de uitslag wordt van deze wedstrijd? 2-1 voor VVSB (sorry spelers en supporters van Urk)

En natuurlijk mag ik ook zelf nog wel wat vertellen wat je over voetballen bij VVSB. Het is leuk om daar te mogen voetballen met mijn vrienden

Fijne wedstrijd en de groetjes,

Breket

Team van de week is samengesteld team uit de JO11 en de JO12:
Dex W, Dex S, Mex d E, Guus vd B, Luc D, Huub vd N, Koen B, Duke M en natuurlijk pupil Breket.

Breket Beyene pupil van de week bij VVSB - Urk
Terug naar overzicht