Bouwen aan het seizoen 2020 - 2021

De donkere dagen zitten er weer aan te komen en dan weet je dat het gesprek van de dag is “wie blijven en wie komen” erbij. Dit geldt ook voor de zaterdagselectie, maar de gesprekken die volgen blijven beperkt met spelers uit de gemeente Noordwijk(erhout). Eén van onze steunpilaren bij deze gesprekken is altijd Jan v/d Berg geweest. Jan, initiator van deze zaterdagtak, doet helaas afstand van deze functie, maar in Leo Geerlings hebben we de persoon gevonden, die zijn functie langzaamaan over zal gaan nemen. Jan, onwijs bedankt voor alles wat jij voor de zaterdagtak betekend hebt. Met verve dus! Leo, uiteraard van harte welkom en succes in deze nieuwe uitdaging.

Landingsplaats voor de jeugd

De afgelopen seizoenen heeft aangetoond, dat de belangstelling voor de zaterdagselectie vanuit de A-jeugd steeds groter is geworden. De prestaties van zaterdag 1, en sinds het afgelopen seizoen ook zaterdag 2, wekt de interesse om prestatief actief te blijven bij VVSB, en niet de stap richting recreatie te maken of op zoek te gaan naar een andere vereniging. Ook de organisatie rondom deze selectie spreekt jongeren tot de verbeelding.

 

De eerste gesprekken

De eerste gesprekken met de doorstromende jeugd zijn gevoerd en wij mogen ons verheugen in het feit, dat de volgende jongens besloten hebben om met ingang van 2020 – 2021 deel uit maken van deze selectie.

Dit zijn:

Youri Duivenvoorde

Bram van Rooyen

Tom den Elzen

Daan v/d Berg

Finn Mossel

 

Met twee jongens wordt er nog gesproken en één van de doorstromers heeft het nog even in beraad.

 

 

Zijn er ontwikkelingen? Wij houden u op de hoogte!

 

 

Aart de Jong

Teammanager

Bouwen aan het seizoen 2020 - 2021
Bouwen aan het seizoen 2020 - 2021
Terug naar overzicht