Bernard Marias pupil van de week bij VVSB - HSC'21

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen HSC'21 is dat: Bernard Marias.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

Hallo allemaal!!

Mijn naam is Bernard Marias en ik mag deze week de pupil van de week zijn. Mijn team is de JO12-2 en daar vind je me vooral in de verdediging. Heel erg lang op voetbal zit ik nog niet als je dat vergelijkt met mijn team genoten. Ik zit nu zo’n twee jaar en vier maanden op voetbal. De jongens van het eerste zitten allemaal wat langer op voetbal denk ik maar pas op: ik kom er aan!!

Van alle spelers van het eerste is Jermano Lo-Fo-Sang toch wel mijn favoriet, al was het alleen maar omdat we op ongeveer de zelfde plek spelen. Als we alle voetballers van de hele wereld nemen vind ik Cristiano Ronaldo toch wel de allerbeste speler, dat hoef ik toch niet verder uit te leggen toch? Voor mij is hij echt wel iemand om tegenop te kijken.

Wat de jongens van het eerste van ons zouden moeten leren is dat je gewoon heel goed moet oefenen, dat doen wij nu al om net zo goed te worden als het eerste van VVSB. Toen ik nog niet op voetbal zat dacht ik dat het er heel erg leuk uitzag en dus ben ik er opgegaan, en weet je het is nog veel leuker als dat ik dacht. Wat de trainingen nog leuker zou maken als dat ze al zijn is als Jermano Lo-Fo-Sang ons zou verrassen met een training les, dat zou geweldig zijn!!

Ik denk dat we vandaag een hele mooie wedstrijd gaan zien en ik weet zeker dat we met 4-2 gaan winnen. En wat ik dan ook nog even wil zeggen is dat VVSB een hele leuke club is en ik vind dat ik hele leuke trainers heb een nog leuker team!!!

Groetjes

Bernard

Team van de Week JO12-2: 
Valentijn, Guus, Kees, Sam, Sepp, Sergio, Koen, Milan, Naoufel, Sem, Jeff en natuurlijk Bernard(pupil).
De leider is Ronald. 

Bernard Marias pupil van de week bij VVSB - HSC'21
Terug naar overzicht