Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend

De eerdere zoektocht leverde geen concrete resultaten op. Na ruim een jaar werd door het Bestuur geopperd om, na inventarisatie bij andere verenigingen, een specifieke commissie samen te stellen. Vertrekkend voorzitter Arjan Broekhof benaderde namens het Bestuur meerdere leden uit verschillende geledingen van onze vereniging. Na het samenstellen van een profiel stelde de Commissie een longlist op, die vervolgens een shortlist werd. Betreffende kandidaten werden benaderd voor een open en oriënterend gesprek, waarna vervolggesprekken met serieuze en goede kandidaten volgden. Commissie en Bestuur hebben tenslotte gezamenlijke gesprekken gevoerd en alle voors- en tegens afgewogen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot deze aankondiging van onze beoogde nieuwe voorzitter, of beter gezegd voorzitster van VVSB.

Jawel, VVSB komt als eerste Bollenstreekclub met de voordracht voor een vrouwelijke voorzitter! Haar naam: Esther Beijk. Tijdens de (Algemene) Ledenvergadering wordt zij officieel voorgedragen voor de functie van Voorzitter. 

Esther is 49 jaar en woont als Noordwijkerhoutse op steenworp afstand van ons prachtige Sportpark de Boekhorst. Ze is erg enthousiast om aan de slag te gaan en kijkt terug op hele fijne gesprekken met het Bestuur! Ze wil graag een steentje bijdragen aan een bruisend verenigingsleven in Noordwijkerhout en bij VVSB in het bijzonder. Toch een belangrijke sociale ontmoetingsplaats in het dorp. Met kinderen op de middelbare school is er meer ruimte voor nieuwe uitdagingen en die ziet ze bij VVSB, waar ze bij voorkeur een verbindende rol op zich neemt. Ze neemt haar ervaringen mee vanuit andere sportverenigingen en kijkt uit naar de samenwerking met alle vrijwilligers bij VVSB.

Eind van deze maand sluit Esther al aan bij haar eerste Bestuursvergadering om alvast mee te draaien en zich verder in te leven in onze vereniging. Datzelfde zal ze doen bij andere vergaderingen binnen VVSB, bijvoorbeeld bij de jeugd en tal van andere commissies om zo snel een breed beeld te hebben van alle uitdagingen en betrokken vrijwilligers binnen onze club. 

Voorzitter Arjan Broekhof bedankt namens het Bestuur de Commissie voor haar werk en professionele aanpak en wenst vanaf deze plek Esther ook veel plezier en succes toe! Hij geeft aan een zorgeloze overdracht te verzorgen en alle begeleiding te geven die nodig is.

 

Beoogde nieuwe voorzitter VVSB bekend
Terug naar overzicht