BELANGRIJK NIEUWS

Een unieke kans! VVSB helpen en er zelf beter van worden! Lees vooral verder..

Waarom een obligatieplan?
VVSB moet voor de nieuwe accommodatie zelf een bijdrage doen aan de gemeente voor de vierkante meters op de bovenverdieping (o.a. kantine) en de volledige inrichting en aankleding (o.a. vloeren, verlichting, wanden). Hiervoor is nu een bedrag van circa €1.5 miljoen begroot. VVSB kan hier een lening voor sluiten, maar hoe meer geld er via obligaties wordt opgehaald, hoe minder rente we de komende jaren betalen. Het minimale streefbedrag is €250.000,-. Maar hoe meer we via obligaties ophalen, hoe minder we die kosten via bijvoorbeeld een contributieverhoging moeten terugverdienen.
 
Belastingdienst
Dit obligatieplan is goedgekeurd door de belastingdienst. Deelname vanuit een privé situatie (dus als particulier) is voordeliger, maar het kan ook vanuit een BV. 
 
Deelname
Wil je VVSB steunen en zelf een klein beetje rendement maken? Dat kan! Kies dan voor de CLUBLIEFDE OBLIGATIE!  Je kunt al meedoen vanaf €500,-. Wil je VVSB steunen, maar zelf iets meer rendement maken, kies dan voor de RENDEMENT OBLIGATIE! Je kunt meedoen vanaf €1.000,-. 
 
Heeft u een vraag over de voor- en nadelen betreffende deelname vanuit privé of zakelijk of voor alle andere vragen. Stuur een mail naar obligatieplan@vvsb.nl
 
Check www.obligatieplan.nl/vvsb
 
Hier vind je de rekenvoorbeelden en tevens een filmpje met uitleg als je dat wilt!

BELANGRIJK NIEUWS
Terug naar overzicht