BEDANKJE VOOR KWARTET VRIJWILLIGERS ZATERDAG 1

Afgelopen dinsdagavond bezochten voorzitter Arjan Broekhof en bestuurslid Technische Zaken Theo Nulkes onze vrijwilligers, die jarenlang onder meer de selectie van Zaterdag 1 bijstonden. Leo Wijnands, Aart de Jong, Michael Kaptein en Raymond ‘Bolus’ Duivenvoorde werden zo in het zonnetje gezet en bedankt voor hun jarenlange bijdrage!

De Zaterdag 1 houdt na dit seizoen helaas op met bestaan, na de invoering van regionaal weekend voetbal per
volgend seizoen door de KNVB en de keuze van VVSB om dan de zaterdag als vaste speeldag voor het eerste elftal vast te stellen. Een keuze die na diverse afwegingen is gemaakt en mede is ingegeven door de maatschappelijke trend om op zaterdag te spelen. Onze vrijwillers zijn op zondag minder bereid taken op zich te nemen, spelers en staf wensen op zaterdag te spelen en supporters en sponsoren geven in het algemeen de voorkeur aan de zaterdag als (thuis)speeldag. 

Tevens is met het elftal onder-23 een nieuw selectie elftal toegevoegd voor onze jeugd en hopelijk volgt er volgend jaar nog een Zaterdag 2 selectie elftal. 

De Zaterdag 1 speelt a.s. zaterdag haar laatste wedstrijd thuis om 14.30 uur tegen DWO. Een laatste kans om onze VVSB-jongens uit dit team samen aan het werk te zien en ook onze trainer Stefan Kraaijvanger en assistent Thomas Schröder uit te zwaaien.

BEDANKJE VOOR KWARTET VRIJWILLIGERS ZATERDAG 1
Terug naar overzicht