Bavobivak bij VVSB weer een groot succes

Afgelopen weekend was het eindelijk weer zover..... De Bavobivak voor de jeugd van VVSB. Eindelijk na 2 jaar Corona en de verbouwing van het sportpark konden de kinderen weer gaan overnachten op het Sportpark De Boekhorst. De kantine werd versierd, de slaapzaal in orde gebracht en het draaiboek lag klaar. 24 uur vol plezier, lol, sporten en lekker eten. 

Vanaf vrijdag 13.00 uur tot zaterdag 13.00 uur kwamen de voetballers van de onder 10 en 11 jaar... Zij hadden ook nog discozwemmen in Sassenheim op het programma staan.  Zaterdag om 10.00 uur kwamen de voetballertjes van de onder 8 en 9 jaar. Ruim 120 kinderen waren samen aan het voetballen, spelletjes aan het doen, rennen op de stormbaan en zaterdagmiddag VVSB 7 toejuichen en kampioen zien worden (zie foto's).

Vele ouders hadden zich opgegeven om te helpen om dit spektakel een onvergetelijke ervaring te laten worden voor de jeugd van VVSB. Zij bakten grote stapels pannenkoeken en stonden in de keuken alle snacks en patat te bakken. Hielpen ook met opbouwen van het spelletjescircuit en sommige bleven slapen. De nachten waren kort, het weer was naar wens en de Bavobivakkers waren blij. Een onvergetelijke ervaring rijker en volgend jaar maar gewoon weer!!!

Mede mogelijk gemaakt door:
- Bloembollenkwekerij Van Steijn-Damen 
- Hoogvliet Lisse
- Brouwer Tours
- Bakkerij van Eeden

Bavobivak bij VVSB weer een groot succes
Bavobivak bij VVSB weer een groot succes
Bavobivak bij VVSB weer een groot succes
Terug naar overzicht