ARJAN BROEKHOF VERLENGT VOORZITTERSCHAP

Bij de officiële opening van ons sportpark gaf Arjan Broekhof aan er na 10 jaar mee te stoppen als voorzitter. Wel zou hij andere activiteiten voor de club blijven doen. Welnu, dat standpunt is enigszins veranderd, waardoor onze voorzitter zijn huidige rol nog even voortzet. Onlangs liet de supportersvereniging Bavone al met een groot spandoek blijken graag te zien dat Arjan nog even doorgaat. Dat, in combinatie met verschillende gesprekken en het aandringen van het bestuur, deed hem besluiten zijn afscheid uit te stellen.

Het bestuur gaat wel kijken hoe het takenpakket anders ingevuld kan worden en heeft al enkele ideeën daartoe besproken. In de huidige maatschappij is het niet onlogisch het zogenaamde (soms traditionele) takenpakket en de bijbehorende tijdsbesteding eens tegen het licht te houden of zaken anders te organiseren. Veel zaken zijn in de loop der jaren zo gegroeid, maar de vraag is of dat allemaal (nog) wel zo logisch is. Een nieuwe hedendaagse invulling past ook meer bij VVSB en het feit dat de club graag vernieuwend wil zijn. In de constante zoektocht naar vrijwilligers voor tal van functies speelt dit ook een grote rol om de urenlast behapbaar te houden en mensen in hun kracht aan de club te laten bijdragen. Zo maakt een ietwat ander takenpakket voor de vrijwilligersfunctie van voorzitter een instap voor een nieuwe voorzitter uiteindelijk ook weer aantrekkelijker. 
 
De zoektocht naar een nieuwe voorzitter gaat onverminderd voort. Daar wordt nu simpelweg langer de tijd voor genomen, hetgeen als voordeel heeft dat een opvolg(st)er een langere ‘meedraai’ periode kent. Hierdoor hopen wij dat geïnteresseerden niet schromen om contact op te nemen voor meer info met Arjan Broekhof zelf via 06-53294879 of mail arjan@pbroekhofbeheer.nl.

ARJAN BROEKHOF VERLENGT VOORZITTERSCHAP
Terug naar overzicht