Afscheid van de Jeugdvoorzitter

Beste VVSB leden,

Morgen zal ik tijdens de algemene ledenvergadering mijn functie als jeugdvoorzitter neerleggen. Door het ontbreken van voldoende tijd om deze functie volledig te kunnen uitvoeren heb ik besloten dat het beter is het stokje over te dragen.

Jan Huysmans, op een aantal vlakken reeds zeer betrokken bij de vereniging, is bereid gevonden de functie als jeugdvoorzitter te gaan overnemen en zal morgen bij de ledenvergadering door het bestuur unaniem worden voorgedragen en benoemd. Jan is naast een bekend gezicht op VVSB ook een man met veel plaatselijke bestuurservaring.

Brian Jansen zal zijn taken met betrekking tot het technische deel van het voorzitterschap gewoon continueren, dit in de rol als vice-voorzitter.

Met veel plezier heb ik de afgelopen 3 jaar in het jeugdbestuur gezeten; helaas ontbreekt mij de benodigde 110% procent inzet door tijdgebrek. In mijn bestuursperiode heb ik vele enthousiaste top(!)vrijwilligers leren kennen en de liefde voor de paars-gele als zeer waardevol gevonden. Ik heb alle vertrouwen in mijn opvolger en wens hem veel succes met zijn functie, zeker in aanloop naar ons nieuwe sportpark.

Rest mij te vertellen dat ik betrokken zal blijven bij de Commissie Normen en Waarden (Sportiviteit en Respect) en het "rookvrije sportpark" zal blijven promoten.

Sportieve groeten

Martijn Garretsen

Afscheid van de Jeugdvoorzitter
Terug naar overzicht