Aanvullende informatie Quick Boys - VVSB

A.s. zaterdag maken we ons op voor D-Day! Nog een wedstrijd winnen voor onze jongens en dan spelen we ook volgend seizoen in de Tweede Divisie. De selectie en de technische staf waarderen jullie support en hopen dat jullie zaterdag weer als extra 12e man langs het veld staan. We rekenen op jullie, in het paars en geel, voor het laatste kunststukje van dit seizoen! 

Daarbij worden we als VVSB-ers via een eigen ingang naar het sportveld geleid: de achteringang van sportpark Nieuw Zuid. Vanaf parkeerterrein Zuid (zie schets) kunnen we via een schelpenpad langs de duinenrij het sportpark via de achteringang (ingang Zuid) bereiken. Indien je nog niet over een toegangsbewijs beschikt kan je bij het daar aanwezige loket alsnog een toegangskaart kopen. 

Parkeersituatie
Het parkeerbeleid van de gemeente Katwijk is zodanig dat in de nabije omtrek van sportpark Nieuw Zuid veelal sprake is van 'betaald parkeren' dan wel van gereserveerde parkeerruimte voor vergunninghouders. Door de Gemeente Katwijk is aangegeven dat parkeercontrole in de directe omgeving kan plaatsvinden. Wij als supporters van VVSB worden verzocht om gebruik te maken van parkeerterrein Zuid (gelegen aan de Sportlaan) of op de Sportlaan. Hier geldt jaarrond een betaald parkeren regime. Een ander en goedkoper alternatief is de Parkeergarage Zeehos aan de Drieplassenweg 17 (ingang nabij de rotonde).  Dit is op loopafstand naar de achteringang bij Parkeerterrein Zuid.

Contantloos betalen bij de horecapunten
We worden er op gewezen dat het niet meer mogelijk om met contant geld te betalen.. Bij de horeca verkooppunten kunnen de consumpties op de navolgende wijzen worden afgerekend.

Aanvullende informatie Quick Boys - VVSB
Terug naar overzicht