AANMELDPROCEDURE THUIS WEDSTRIJD TEGEN VVOG

Zaterdag 11 september is alweer onze tweede thuiswedstrijd en vierde competitiewedstrijd gepland. Onze tegenstander is VVOG. 
 
We hebben ons opnieuw zoveel mogelijk gefocust op het maximeren van het aantal supporters, sponsoren en leden tijdens de competitiewedstrijd. De eerdere procedure is daarom ook nu van toepassing.

Binnen de toegestane regels hebben wij een maximale bezettingsgraad van circa 2/3 voor onze nieuwe tribune en bijbehorend terras weten te realiseren. Dat is dan wel onder voorwaarde van een vaccinatiebewijs danwel een negatieve PCR test. Niet gevaccineerd? Dan kan er via www.testenvoortoegang.org een testafspraak worden gemaakt waarna de uitslag in de corona check app kan worden geladen.
Ter verduidelijking. Door het gebruik van de corona check-app mogen we 350 personen plaatsen op de tribune zonder 1,5 meter. Zonder app was dat door restricties vanuit de overheid helaas maximaal 125 personen geweest.

Rondom het veld is geen vaccinatiebewijs of negatieve test nodig. Daar wordt de anderhalve meter afstand gehanteerd. In de kantine dient u geen bewijs te tonen om toegang te hebben. Daar is de ingevulde gezondheidsverklaring afdoende voor. Verder gelden daar de horecaregels, waarbij iedereen een zitplaats moet hebben. Uiteraard kan je ook een drankje bestellen en vervolgens buiten opdrinken. 
Hieronder een overzicht van de verder geldende procedures:

Supporters 

  • Ieder lid of supporter dient zich (opnieuw) digitaal aan te melden inclusief het invullen van de digitale gezondheidschecklist. Dat kan via onderstaande link (gratis) via Tixxy. Hier kan ook een toegangsbewijs worden aangeschaft, indien je geen lid bent van onze club. Een schermprint kan ook gescand worden bij de club.
  • Ieder lid met een vaste tribuneplaats heeft recht op zijn of haar stoel. Je kunt de tribune op met het scannen van de corona check app inclusief geldige legitimatie (ID, Paspoort of Rijbewijs). Voor de zittribune geldt zoals hierboven toegelicht de-testen-voor-toegang-regeling waardoor 75% van de beschikbare stoelen bezet mogen worden en waar de 1,5 meter regel daar niet geldt. Overige stoelen zijn beschikbaar, waarbij hiervoor geldt: op = op. We vragen je aandacht te hebben voor de ouderen of minder mobiele supporters bij het wel of niet plaatsnemen op de tribune. 

De pers meldt zich ook als lid aan en kan op vertoon van de perskaart bij de entree doorgang krijgen. 

Sponsoren

  • Iedere sponsor dient zich eveneens digitaal aan te melden inclusief het invullen van de digitale gezondheidschecklist. Op vertoon van je business clubcard en de coronacheck app in combinatie met een geldig ID bewijs kan je je een plaats op je eigen stoel, de tribune, of het sponsorhome verschaffen. Ook in het sponsorhome gelden de genoemde horeca regels, waarbij iedereen een zitplaats moet hebben. Uiteraard kan je ook een drankje bestellen en buiten opdrinken. 

KLIK HIER VOOR HET AANMELDINGSSYSTEEM
https://vvsb.tixxy.nl/nl/vvsbvvog

We kijken er naar uit jullie te zien op onze prachtige nieuwe accommodatie. Jullie zijn van harte welkom! 

Het bestuur van VVSB

AANMELDPROCEDURE THUIS WEDSTRIJD TEGEN VVOG
Terug naar overzicht