1e nipte nederlaag

De wedstrijd tegen Aarlanderveen is er een met twee gezichten. De 1e helft is Aarlanderveen VVSB op alle fronten de baas. Pas in de 39e minuut creëert VVSB zijn 1e mogelijkheid. De 2e helft kruipt VVSB uit zijn schulp en creëert meerdere kansen. Echter, in de 54e minuut scoort Aarlanderveen en daar zal het, qua uitslag, bij blijven.

VVSB zat. 1 is de 1e helft ronduit slordig en onrustig aan de bal. Na twee balcontacten moet er weer worden ingeleverd. Niet zomaar een tegenstander, want Aarlanderveen heeft goed ‘om zich heen gekeken’ en zijn er spelers uit de omgeving aangetrokken. Een groep met goede spelers. De scoringsmomenten waren dan ook voor de ‘Veners’. In de 13e minuut beland een bal op de lat. In de 21e minuut krijgt Aarlanderveen een corner en deze wordt bij de 2e paal ternauwernood over gekopt. In de 23e minuut wordt een inzet prima gestopt door Peet v/d Berg die over de gehele wedstrijd een dikke voldoende krijgt. In de 39e minuut dan de eerste mogelijkheid. Een schot van Joost Bierhuizen verdwijnt net naast de staander! In de 43e minuut een prima voorzet van Jelle Homan en het Max v/d Boog die bij de 2e paal de bal terugkopt op Mike Taskin. Zijn volley verdwijnt over de goal. Even de puntjes op de I met de thee in hand!

De 2e helft krijgt VVSB wat meer vat op het spel van Aarlanderveen. Dit resulteert in de 46e minuut in een strakke voorzet van Joost, waar niemand tegenaan loopt en voorlangs gaat. In de 50e minuut een aanvals-onderbreking door Jaap, die direct Coen de diepte instuurt zonder resultaat. In de 54e minuut valt de goal. Een snel uitgevoerde counter van Aarlanderveen wordt in 1e instantie nog prima met de voet gepareerd door Peet v/d Berg. Men vergeet de bal goed weg te rossen. De bal komt aan de zijkant van de 16 terecht. De voorzet wordt bij de 2e paal onhoudbaar binnengekopt. Daarna is het voor Aarlanderveen meer tegenhouden geblazen. In de 80e minuut voert VVSB een snelle counter uit, waarbij Mike Taskin en Coen v/d Meij bepalend zijn, maar de keeper redt. Dat was het wel zo’n beetje. VVSB zakt af naar de 7e positie. Komende zaterdag wacht weer een lastige tegenstander en wel tegen het nog ongeslagen Alphia!

Zaterdag 12 oktober

Alphia 1 – VVSB zat. 1

Aanvang: 14.30 uur

VVSB zat. 2 verliest ook nipt tegen Quick Boys 4. Niet zomaar een elftal hoor, maar een elftal met ex 1e elftalspelers. Met rust stond nog de brilstand op het scorebord. Eindstand 2 – 1.

Komende week speelt zaterdag 2 de thuiswedstrijd tegen FC Oegstgeest. Wellicht, dat het in deze thuiswedstrijd lukt om de 1e punten te pakken.

1e nipte nederlaag
1e nipte nederlaag
1e nipte nederlaag
Terug naar overzicht