Kerstveiling

14 dec 18:30

Onze traditionele kerstveiling komt er weer aan! Zaterdagavond 14 december staat onze Kantine dit jaar, in een sfeervolle kerstambiance aangekleed, weer vol met fantastische kavels.Kerstveiling kavelboekje   kunt u hier alvast inzien!

  

We hopen dat u met z'n allen weer aanwezig bent om te bieden op de mooiste kavels, VVSB te steunen en vooral ook een gezellige bijzondere avond te hebben! Paars-gele saamhorigheid op z'n best!

Vorig jaar heeft de vereniging opnieuw een bewonderenswaardig bedrag mogen bijschrijven. U weet ongetwijfeld dat de opbrengst van de kerstveiling voor VVSB een belangrijke bijdrage is in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien in onze teamsport met alle activiteiten en voorzieningen daaromheen.

Die opbrengst heeft er ook mede aan bijdragen dat de vereniging opnieuw een positief resultaat in de jaarcijfers heeft geboekt. Belangrijker is nog dat we daarmee gericht en zelfvoorzienend kunnen blijven investeren. We zijn een financieel gezonde vereniging en dat is prettig in de wetenschap van alle benodigdheden rondom de nieuwe accommodatie.

Met alle plannen en ambities die we als club blijvend hebben, is de kerstveiling onmisbaar in haar vorm voor alles en iedereen die deel uitmaakt van ons dorp en onze club.

De kerstveilingcommissie heeft daarom opnieuw met enthousiasme gewerkt om een aantrekkelijk aanbod in elkaar te draaien. Met traditionele kavels, maar toch ook weer met vernieuwende nummers!

Voor iedereen en elk budget is er natuurlijk wat te koop. Benieuwd naar de lijst of juist naar de in het oog springende, vaak vetgedrukte, klappers? Kijk dan vooral verder!

De veiling begint dit jaar wederom om 18.30 uur, direct na de wedstrijd tegen Harkemase Boys bent u al welkom in de kantine voor een hapje en een drankje!

Een echt avondje VVSB, verzorgd door vele vrijwilligers, staat toch hopelijk ook in uw agenda vastgelegd? Ik ontvang u allen graag! Tot ziens op 14 december.

Met paarsgele groet

Arjan Broekhof

Terug naar overzicht