Dubbel verlies voor VVSB zat. 1

Afgelopen zaterdag verloor VVSB zijn tweede wedstrijd en wel met 2 - 0 van koploper Oudewater. Koud op het veld en VVSB kijkt al tegen een 1 - 0 achterstand aan. Oudewater krijgt volop kansen, maar dit is vooral te danken aan defensieve foutjes van de Noordwijkerhouters. Dit wil absoluut niet zeggen, dat het eenrichtingsverkeer was. Ook VVSB creëert kansen, maar de scherpte ontbreekt.

De rust wordt gehaald op 1 - 0. Scherp de kleedkamer uitkomen? Ook nu wordt er door Oudewater binnen anderhalf minuut gescoord. Dan loop je dus echt achter feitjes aan. Maar ook in deze helft krijgt VVSB voldoende gelegenheid voor een aansluitingstreffer en meer! Helaas is er verloren. Maar nog vervelender is, dat VVSB het zeker de komende vijf wedstrijden moet stellen zonder zijn talentvolle verdediger Boy Jansen. Na een ongelukkige botsing met een speler van Oudewater blijkt Boy zijn jukbeen gebroken te hebben. Boy is ondertussen geopereerd en werkt aan zijn herstel. Sterkte Boy!

Aanstaande zaterdag speelt VVSB zat. 1 tegen de nummer 5 van de ranglijst, t.w. CVC Reeuwijk. Reeuwijk staat een plaats boven VVSB, maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. Reeuwijk is geen onbekende voor VVSB. Het zijn altijd potjes, die op het scherpst van de snede worden uitgevochten. Reeuwijk is dit seizoen een makkelijk scorende ploeg met een prima doelsaldo van + 16. Het is dus defensief opletten geblazen. Na drie winstpartijen volgden twee nederlagen. Het wordt weer tijd om de punten in Noordwijkerhout te laten.

Aftrap VVSB zat. 1 - Reeuwijk 1 14.30 uur! Hoofdveld Boekhorst.