Kampioenschap Zaterdag 1? Volledig in eigen handen!!

Op zaterdag 21 april speelde VVSB zaterdag 1 zijn laatste competitiewedstrijd tegen WVC uit Roelofarendsveen. Na de volledig terechte overwinning schreef ik: “VVSB heeft in ieder geval, na de winst op WVC 47 punten vergaard en dat moet de concurrentie nog maar eens zien te halen.” Daarna kon het grote wachten beginnen. Iedere zaterdag werden we weer verrast. Met name Oegstgeest en SEV verzaakten wedstrijden winnend af te sluiten en morste zeer dure punten. Afgelopen zaterdag zijn we met een busje van onze sponsor Flexible Human Services poolshoogte gaan nemen in Leidschendam en wel de wedstrijd tussen SEV en Oegstgeest.

SEV kwam op een 2 – 0 voorsprong en leek de wedstrijd naar zich toe te trekken. Zo’n 10 minuten voor tijd voltrok zich voor SEV een doem- scenario. Alle wissels waren gebruikt en een speler raakte geblesseerd. Met 10 man verder en de 2 – 1 viel binnen! Oegstgeest drong meer aan en bij één van de verdedigende acties van hun solide doelman raakte ook deze geblesseerd. Een speler moest op doel en richting het eindsignaal valt de 2 – 2. De meest gunstige uitslag voor VVSB. Na het laatste fluitsignaal viel de stilte over het park op één groepje na? GEK HÈ. Met deze uitslag heeft VVSB het volledig in eigen handen. Winst op Meerburg, in een uitwedstrijd op zaterdag 26 mei, betekent promotie naar de 3e Klasse! Dat zou wat zijn voor zaterdag 1 in het ‘nieuwe jasje’.

Kampioenswedstrijd:

26 mei

Meerburg 1 – VVSB Zat. 1

Aanvang: 14.30 uur

Adres:

Sportpark Meerburg

Hans Ecklplein 1 

2382 EV Zoeterwoude

Hierbij doe ik heel graag een oproep aan een ieder om de mannen van zaterdag 1 te ondersteunen in deze uitwedstrijd. Voor de spelers wordt een spelersbus ingezet! Voor leden en uiteraard niet leden de oproep zich aan te melden, wanneer men gebruik wilt maken van de supportersbus(sen). Er wordt een eigen bijdrage van 5 Euro p/p gevraagd! De overige kosten worden door VVSB en Brouwer Tours gedragen! Ontzettend bedankt VVSB en (John) Brouwer Tours!

Aanmelden voor de supportersbus verloopt via ondergetekende!

Meld je aan per e-mail: aartdejong1949@gmail.com

Aart de Jong

Kampioenschap Zaterdag 1? Volledig in eigen handen!!
Kampioenschap Zaterdag 1? Volledig in eigen handen!!
Terug naar overzicht