Goede generale voor tweede helft competitie

Afgelopen zaterdag speelde VVSB zaterdag 1 een wedstrijd voor de Koets Cup tegen competitiegenoot UDO 1 uit Oegstgeest. Daar waar VVSB regelmatig het veldoverwicht niet in doelpunten kon uitdrukken gebeurde dit in deze wedstrijd gelukkig wel. Dit geeft vertrouwen voor de tweede helft van de competitie, die komende zaterdag weer van start gaat. De 6 - 0 overwinning werd in doelpunten keurig verdeeld over de twee helften. Voor rust en in de laatste 10 minuten scoorden Rick Koeckhoven, Jaap Aartman en Fadil Sukurica. Na rust scoorde Berend de Jong (2x) en nogmaals Fadil. Voor foto's; zie Facebook pagina zaterdag 1.

Dank gaat uit naar scheidsrechter Jean-Paul v/d Oever en onze gelegenheidsgrens Ebbing v/d Weide.