Blesure?

Beste VVSB-jeugspeler,

Heb je tijdens de training of wedstrijd een blessure opgelopen?

Op woensdagavond kan je hier op de club kosteloos naar laten kijken. Dit spreekuur is opgezet door VVSB en De Praktijk in Noordwijkerhout. Er kan dan snel een diagnose en (behandel)advies voor herstel plaatsvinden. Op deze avond zal Dennis Oostdam aanwezig zijn. Hij is werkzaam als Master Manueel Therapeut en Fysiotherapeut in De Praktijk in De Schelft. Dennis heeft het afgelopen seizoen ook het spreekuur gehouden en start hier weer mee op woensdag 29 augustus 2018.

Het spreekuur is vervolgens elke woensdagavond in de verzorgingsruimte van kleedkamer 1 op het VVSB terrein / De Boekhorst. Aanmelden is mogelijk tot woensdag 08.00 uur via 06-16848143, liefst per WhatsApp.

De Praktijk werkt nauw samen met de orthopeden van het Spaarne ziekenhuis. Mocht het nodig zijn dan kunnen we snel een afspraak regelen bij de orthopeed of bij het sportspreekuur die de orthopeden elke dinsdag in het Spaarne ziekenhuis houden.

Wanneer woensdagavond jou niet uitkomt of heb je een “ingewikkelde” blessure, neem dan contact op met De Praktijk, via het secretariaat (071-36 40 000) kun je een afspraak plannen bij Dennis. Een afspraak op korte termijn is mogelijk. De website van De Praktijk is www.de-praktijk.nl .

Met vriendelijke groet,

Namens VVSB: Jan van den Berg (HJO bovenbouw) en Edwin van Wetten (HJO onderbouw).

Namens De Praktijk: Dennis Oostdam (06-16848143)

Blesure?
Terug naar overzicht