Afscheid van twee toppers

De laatste twee seizoen is er geen competitie afgerond. Gelukkig kon de selectie van de zaterdagtak wel de afgelopen zeven weken, in de leeftijd tot 27 jaar,  onderlinge partijtjes afwerken. Afgelopen zaterdag werd dit afgesloten! Het laatste half van dit onderlinge treffen betraden ook de stafleden het veld. Het ging er 'gedreven' aan toe. De wedstrijd eindigde in een 3 - 2 overwinning voor het team van staflid Leo Wijnands.Zie het leuke filmpje van de warming up van de staf :http://youtu.be/vOygtgLeh5c

     

Afscheid van Rob en Elwin

Vijf seizoenen geleden wordt Rob Jonkman bij VVSB aangesteld als trainer van Zondag 2. Een seizoen waarin VVSB 2 aardig meedraait in de reserve Hoofdklasse. Zondag 2 wordt het seizoen daaropvolgend zaterdag 1. In het eerste jaar is de ploeg van Rob direct succesvol door kampioen te worden in de vierde klasse. Dit gebeurd in de uitwedstrijd tegen Meerburg! Het jaar daarop wordt er een periodetitel binnengesleept. In de nacompetitie worden de Westlandse ploegen KMD en Lyra in uitermate spannende wedstrijden verslagen. De finale tegen het Leidse Docos echter mond uit in een teleurstelling. In datzelfde jaar weet de toenmalige trainer Andy Otte met VVSB zaterdag 2 wel te promoveren. Andy neemt afscheid en zijn plaats wordt ingenomen door Elwin v/d Niet. Een bevlogen nieuwe trainer die zijn competitie met zaterdag 2 helaas in maart ziet beëindigen door Covid 19. Uiteraard geldt dit ook voor het 1e team van Rob Jonkman. Het afgelopen seizoen wordt nog wel opgestart, maar ook deze strand na vier competitierondes. VVSB zat. 1 staat op dat moment op een verdienstelijke 2e positie en ziet wel degelijk mogelijkheden om de competitie succesvol af te sluiten? Het blijft echter koffierdik kijken?  

Afgelopen zaterdag is door de staf van de zaterdagselectie afscheid genomen van beide heren. In wat koude (buitenlucht) omstandigheden is met een hapje en drankje, omlijst met een toespraak, dit afscheid gevierd. De hoop bestaat om met de complete selectie, in de vorm van een leuke activiteit, dit afscheid nog eens extra glans te geven. Wordt vervolgt! Wij bedanken Rob en Elwin voor hun inspanningen om de zaterdagtak naar hoger level te brengen en wensen hen veel succes bij de club waar hun voetbalcarrière begon! Teylingen dus!!!!!! 

 

Aart  

Afscheid van twee toppers
Afscheid van twee toppers
Terug naar overzicht