Veilig Sportkilimaat

Bij VVSB streven we naar een fijne en plezierige sportomgeving. Wij vinden dat iedereen binnen onze vereniging zich veilig moet voelen. Helaas is dat tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. Seksuele  intimidatie, pesten, bedreiging, mishandeling, belediging en discriminatie komen helaas voor. En laten wij u uit de droom helpen, ja, ook in Noordwijkerhout komt zulk grensoverschrijdend gedrag in meer of mindere mate voor.
We zijn blij dat we een vertrouwenscontactpersoon aan u voor kunnen stellen: Pim Koeckhoven.  Met een vertrouwenscontact-persoon werken we aan een nog veiliger sportklimaat  binnnen onze vereniging. Pim, die de cursus vertrouwenscontactpersoon succesvol heeft gevolgd bij NOC*NSF, legt hieronder uit wat dit precies inhoud.

Arjan Broekhof
Voorzitter VVSB


Vertrouwenscontactpersoon

Als je op de een of andere manier te maken krijgt met  seksuele intimidatie, discriminatie of ander gensoverschrijdend gedrag of je wilt er met iemand over praten, dan kun je mij benaderen. In mijn rol als vertrouwenscontactpersoon zal ik je te woord staan en vervolgstappen bespreken. Ik zal een neutrale positie innemen en ben geen verlengstuk van het bestuur. Als je liever iemand spreekt buiten de vereniging, kun je ook een vertrouwenspersoon bij NOC*NSF benaderen op 0900-2025590. Ook in geval van nood kun je hen benaderen.  link

Ik ben opgegroeid in Noord-Holland vlak bij Alkmaar, gestudeerd in Amsterdam, getrouwd met Mary en onze kinderen zijn tieners / twintigers. We wonen zo’n 20 jaar in Noordwijkerhout. Binnen de vereniging heb ik jarenlang actief gevoetbald en ben lid (geweest) van verschillende commissies. Mijn grootste passie is schaatsen. 
Graag sta ik je te woord als je vragen hebt of als je iets wilt bespreken. Je kunt me het beste een SMS of WhatsApp bericht sturen met opmerking: “vertrouwenscontactpersoon”. Ik zal je dan benaderen.