SELECTIENIEUWS

Geplaatst op, 10-06-2017De selectie is compleet! Mitchell Theuns is de 21e speler die komend seizoen VVSB vertegenwoordigd in de Tweede Divisie! De 25-jarige middenvelder komt over van FC Rijnvogels. Zijn verblijf in Katwijk was slechts 1 seizoen, daarvoor speelde hij enkele jaren bij AFC. Mitchell is door zijn verblijf in Amsterdam geen onbekende meer voor VVSB. Op 7 april 2013 maakte Mitchell zijn debuut in de basis voor AFC op ons eigen Sportpark de Boekhorst. Direct wist de middenvelder tweemaal te scoren en gaf dus zo direct een visitekaartje af. Wij hopen dat Mitchell ook komend seizoen weer het net weet te vinden op ons sportpark (en daar buiten natuurlijk ook)! Welkom Mitchell!
------
Komend seizoen komt Marvin Wijks onze selectie versterken! Hiermee verkrijgt onze selectie een geroutineerde speler, want met zijn 33 jaar en carrière langs verschilende clubs, heeft de snelle buitenspeler een schat aan ervaring. Hij is opgeleid bij Sparta en na diverse profclubs, belande hij bij onze streekgenoot Rijnsburgse Boys. Nu maakt hij dus de overstap naar ons paars en geel! Welkom Marvin! 
------
In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving stopt Bas Ruigrok helaas toch met voetballen bij VVSB. Onze nu 31-jarige clubman en sterkhouder in de selectie, die op het punt staat voor het eerst vader te worden, kijkt nu anders naar zijn rol komend seizoen. De intensiteit die het spelen in de Tweede Divisie vraagt in combinatie met zijn werk en straks gezinsleven past minder bij zijn huidige rol als stand in op het middenveld. We vinden dat besluit enorm jammer, maar hebben tegelijkertijd alle begrip.

Dit seizoen kwam Bas 23 keer in actie tijdens dit seizoen, waarbij een blessure hem dwarszat. We danken hem alvast voor het voorop gaan in de strijd in al die jaren in ons tweede en eerste elftal en de successen die daarbij werden geboekt. Hij was daarin als aanjager altijd een belangrijke speler met aandacht voor het teamgebeuren. Bas, bedankt voor al het moois en we hopen je terug te zien in een andere rol binnen VVSB!

Daarentegen komt Dario Loveccchio naar VVSB komend seizoen. De buitenspeler van Almere City FC keert na een jaar, waarin hij vanuit de A-junioren van Alphense Boys A1 nu terug naar het amateurvoetbal. Dario welkom bij VVSB en succes!
-----
De eerder aangekondigde komst van buitenspeler Bud Water is van de baan. Door omstandigheden ketst de transfer toch af. Daarentegen kunnen we de komst van een andere buitenspeler bekend maken. Linksbuiten Loyd van der Wilden komt van Feyenoord O19 naar ons VVSB. Loyd speelde eerder ook bij ADO Den Haag en UVS. Ook vertegenwoordigde hij Oranje al op jeugdniveau. 
-----
Verdediger Martijn Hogenboom, vandaag nog ingevallen tegen UNA , heeft besloten na mooie jaren op De Boekhorst nu open te staan voor een nieuwe uitdaging. Hij vertrekt dus na dit seizoen. Martijn, alvast een mooie afsluiting toegewenst en veel succes! Dank! 
-----
Aanvaller Guido Pauw, onlangs tegen De Treffers nog doeltreffend, zal komend seizoen zijn tweede jaar bij ons in gaan. Goed bezig Guido! Daarentegen verlaat Sten Admiraal helaas onze club. We wensen Sten natuurlijk super veel succes bij zijn nieuwe club en danken hem voor jaren van voorbeeldige inzet!
-----
Twee nieuwkomers vandaag. Verdediger Sven Verlaan maakt volgend jaar zijn opwachting in het paars en geel. Sven speelde in de jeugd bij Docos, ADO Den Haag en UVS. Nadat hij bij Jong FC Twente na twee jaar vertrok speelde hij nog een seizoen bij FC den Bosch en dit seizoen bij Rijnsburgse Boys. 

Tomas Arroyo komt ook en dan meteen twee seizoenen. De Voorhouter en streekgenoot komt over van Ter Leede. Hij begon ooit bij Foreholte natuurlijk en speelde bij de jeugdopleiding van Ajax en Quick Boys. De jonge rechtsbenige verdediger is na de zomer dus bij ons op De Boekhorst te bewonderen.

Welkom mannen! 
-----
Tomas Tavilla, de laatste weken puntspeler na het herstel van een lange blessure, gaat na 3 seizoenen VVSB verder kijken. Tomas heeft aangegeven naar een nieuwe uitdaging op zoek te gaan. We gaan in elk geval nog dit seizoen van hem genieten en bedanken hem nu alvast voor een paar mooie jaren! Nog een paar wedstrijden om te genieten! Succes.   
-----
Opnieuw kunnen we een aanvaller verwelkomen. Ditmaal is het een echte spits en afkomstig van onze jarenlange competitiegenoot AFC. Pieter Koopman maakt komend seizoen de overstap naar ons aller VVSB. Na 7 seizoenen bij de Zouaven gespeeld te hebben, verkaste hij in 2015 naar AFC. Nu wordt zijn shirt paars en geel en hopen we op goals voor de BAVO! We zijn blij met je komst, welkom Pieter! 
----
Bud Water komt komend seizoen over naar VVSB. De linksbenige rappe buitenspeler komt uit Zandvoort en speelde in de jeugd bij onder meer SV Zandvoort en DWS. Verder kwam hij uit voor Bloemendaal, De Dijk en ADO '20. Nu is hij dus bij ons in het paars en geel te bewonderen na de zomer. Bud, een warm welkom en veel succes!
-----
Helaas maakt onze vice aanvoerder Stefan Kraaijvanger volgend seizoen geen deel meer uit van onze selectie en ons eerste elftal. Begonnen in ons tweede elftal en doorgegroeid tot een vaste, sturende en bepalende jarenlange waarde in ons eerste team, kan hij terugkijken op een geweldige reeks wedstrijden en prestaties. Steef overweegt nu of hij doorgaat met voetballen of dat hij zijn ambities als trainer gaat waarmaken. Mogelijk is dat bij VVSB, waar hij altijd van harte welkom zal zijn. Steef alvast dank voor de mooie jaren en je betrokkenheid bij de club, succes!  
-----
Daar waar Tom Broekhuizen vandaag bekend maakte te gaan spelen bij onze buren van SJC, daar melden we bij VVSB ook een speler die aanblijft komend seizoen. Onze rechtsback Richello Fecunda, vorig jaar overgekomen van HBS, blijft gewoon VVSB-er en daar zijn we natuurlijk blij mee! Tom veel succes en Richello: blijf gas geven op rechts! Forza Bavo!
------
Volgend seizoen komt Menno de Jong naar VVSB als vervanger van Ronald van der Meer, die ons na jarenlange dienst verlaat en stopt met keepen. Daar waar we Ronald bedanken en succes wensen met zijn toekomst, verwelkomen we Menno en wensen we hem alle succes! Menno is begonnen bij NSV'46 om vervolgens in de jeugd te keepen bij Ajax, Alphense Boys, en als A-junior bij ADO Den Haag en opnieuw Alphense Boys alwaar hij 4 jaar achtereenvolgens ook in het eerste keepte. 
------
Zo vlak na het gelijkspel in de wedstrijd tegen Kozakken Boys kunnen we jullie laten weten dat Maikey Parami VVSB gaat verlaten en dus volgend seizoen niet meer in het paars en geel te zien zal zijn. Aan mooie jaren komen toch snel een einde. We wensen onze 22-jarige speler succes toe in het vervolg van zijn carrière!

Daarentegen verlengt Tommy Bekooij zijn verblijf met opnieuw 1 seizoen en gaat hij daarmee zijn 3e jaar bij ons tegemoet. We hopen nog veel mooie dingen van hem te zien de komende anderhalf jaar!
------
Vandaag kunnen we bekend maken dat good old Jordy Zwart een seizoen verlengt en dat Frans van Niel dat zelfs voor twee jaar doet. We zijn blij met het aanblijven van opnieuw een paar sterkhouders in de selectie! We blijven jullie op de hoogte houden. 
------
Een laatste bericht van 2016 en wat voor een bericht! Volgend seizoen kunnen we ook weer genieten van een aantal bekende gezichten: Tim de Rijk, Jelmer Vijlbrief en Peet van der Slot! Peet heeft net als Ruben en Mo zelfs een tweejarige verbintenis en daarmee wordt ook voor continuïteit gezorgd voor komende seizoenen. 
Super mannen! Iedereen een fantastisch en gelukkig 2017 toegewenst!
------
De 25-jarige middenvelder Niels van Pelt komt volgend jaar VVSB versterken! De multifunctionele middenvelder van het collectief altijd sterke HBS kan op meerdere posities uit de voeten. Niels kent VVSB natuurlijk al van de jaren waarin hij tegen ons speelde in de Topklasse. Welkom Niels! 
------
Opnieuw goed selectienieuws: in de eerder gecommuniceerde nieuwe opzet van volgend seizoen maken ook Vladimir Jozic, Ruben Valk, Bas Ruigrok en Victor Schipholt deel uit van onze selectie. Daarmee krijgt het paarsgeel van komend seizoen langzaam kleur! Daar zijn we blij mee boys!
------
Op de avond van de mooie 2-0 overwinning op Excelsior Maassluis kunnen we ook nieuws melden op het spelersfront. We verwelkomen volgend seizoen een nieuwe talentvolle buitenspeler op de club. De uit Den Haag afkomstige Mo El Osrouti is de eerste nieuwe speler. Hij maakte indruk na vanuit TAC '90, dat uitkomt in de tweede klasse, direct aan te haken bij Quick Boys. Daar is Mo nu voor het tweede jaar actief om komend seizoen dus in het paarsgeel uit te komen. Welkom Mo!

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »