Mooie seizoensouverture Zaterdag 1

Geplaatst op, 21-08-2017Zaterdag 19 augustus speelde zaterdag 1, nieuwe stijl, de eerste oefenwedstrijd. Een oefenwedstrijd tegen 3e klasser Kagia uit Lisserbroek. Bij rust stond het 1 -0, dankzij een treffer van Stefan Immerzeel. In de 2e helft liep VVSB uit naar 5 - 0. De tweede wedstrijd werd gespeeld op maandag 21 augustus voor de Haarlem Dagblad Cup. Een fraaie 6 - 0 overwinning. 

Kagia 1 - VVSB Zaterdag 1
In de eerste helft was het voor beide ploegen aftasten geblazen. Een spel, dat zich voornamelijk op het middenveld afspeelde. De eerste mogelijkheid was voor Kagia. Een schot van Dorus v/d Voort ketste via buitenkant paal over de achterlijn. In de 28e minuut weet Stefan Immerzeel met een geplaatst schot oud doelman van VVSB Luc van Paridon te verschalken. Rust 0 - 1. De tweede helft wordt er veel gewisseld. In de tweede helft wordt het spel gedicteerd door VVSB. In de 47e minuut scoort Bart Duindam, na een fraaie combinatie tussen Walter v/d Berg en Chris Kokkelkoren. In de 54e minuut is het weer Bart Duindam die afrond. In de 65e minuut schiet Mart ten Have, nieuwe trainer C-jeugd, van grote afstand, waar de keeper van Kagia er niet écht goed uitzag. In 78e minuut is het Koen Damen die, na een prima combinatie tussen Ricky Koeckhoven en Walter v/d Berg, beheerst binnenschiet. 

Haarlem Kennermerland 1 - VVSB Zaterdag 1
Maandag 21 augustus speelde VVSB Zaterdag 1 zijn eerste wedstrijd voor de Haarlems Dagblad Cup. Dit gebeurde op het historische Pim Mulier sportpark in Haarlem, daar waar FC Haarlem ooit furore maakte. Op dit park is nu Haarlem Kennemerland gevestigd. Binnen 3 1/2 minuut stond VVSB al met 1 - 0 voor, dankzij een treffer van Thomas Schrooder, na goede combinaties via Mike Taskin en Abe van der Slot. Daar gaan we maar eens goed voor zitten? Dat viel de eerste helft niet mee! Slordig balverlies, onrustig spelen, kortom het was eerlijk gezegd het aanzien niet waard. In de rust is hierover gesproken hoe we dit elftal moeten bestrijden. Dit was niet aan dovemansoren besteed. De 2e helft en na flink wisselen liepen de paarsgelen uit naar een 6 - 0 overwinning. 

Doelpuntenmakers:

0 -1 Thomas Schrooder

0 -2 Abe v/d Slot

0 -3 Fadel Sukurica

0 - 4 Eigen doelpunt

0 - 5 Max v/d Boog (punter in kruising)

0 - 6 Berend de Jong 

Lekkere opstekers richting de nieuwe competitie. 

Foto's: Tino Stulen. Reportage van beide wedstrijden: Zie FB Zaterdag 1. 

Aart de Jong 

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »