UPDATE NIEUWE ZATERDAG 1!

Geplaatst op, 26-03-2017De laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe zaterdag 1 zijn als volgt: keeper Rien de Jong vertrekt naar Hillegom en Andy Otte komt als keeper naar de Bavo. Tot slot keert Rick Koeckhiven weer terug na een aantal seizoenen avontuur in de regio. Hiermee is de selectie compleet en kijkt iedereen uit naar komend seizoen. 
-----
Aanvullend op de eerste berichtgeving volgt hier de definitieve selectie. In navolging van eerder genoemd rijtje spelers, kunnen we ook bekendmaken dat:

Jasper van Steyn - Nils van Eeden - Abe van der Slot - Davie van de Berg en Koen Damen

in het nieuwe Zaterdag 1 Elftal komen te spelen. Mark de Groot gaat als extra keeper enkel meetrainen. Met deze groep gaan we enthousiast toe naar het komende seizoen. We wensen de mannen nu alvast veel succes en danken alle betrokkenen, die het mogelijk hebben gemaakt om deze clubkeuze in de praktijk te brengen!
------
Eerder presenteerden we al onze Technische Staf van de nieuwe zaterdag 1 voor het komend seizoen. Nu volgt er een eerste update over de spelers die de selectie gaan vormen om met dit nieuwe elftal tot mooie teamprestaties te komen.

We zijn zeer tevreden dat deze groep ons paarsgele shirt gaat verdedigen in dit nieuwe team:

Rien de Jong - Menno de Jong - Tim Wijnands - Justus Katerberg - Ramon Hoek - Jaap Aartman - Joeri van Steyn - Max van de Boog - Steef Immerzeel - Fadil Sukurica - Timo van der Raadt - Thomas Schrooder - Mike Taskin en Berend de Jong! 

Een mooie mix van huidige en voormalige zondag selectiespelers aangevuld met jong talent vanuit de jeugd. De Technische Commissie is nog druk doende met gesprekken om de selectie te completeren. De vooruitzichten zijn zeer positief met deze samenstelling en geeft veel perspectief om vanuit deze nieuwe landingsplek op senioren niveau te presteren en individuele talenten verder te ontwikkelen. 

Ook is er een verzorger in de persoon van Frank de Haan aangetrokken, welkom bij de club! 
-----
We presenteren hierbij de Technische Staf van ons tweede selectie elftal, dat volgend jaar gaat starten als standaard elftal op de zaterdagmiddag. De huidige staf van het tweede elftal van de zondag blijft intact en daarmee zorgen we voor continuïteit in het opstartjaar.

Dat betekent dat Rob Jonkman hoofdcoach is en hij geassisteerd zal worden door onze oud keeper Raimond Duivenvoorde. Aart de Jong en Michael Kaptein blijven betrokken als leiders en Leo Wijnands zal namens VVSB de jongens vertegenwoordigen. 

Een update over de spelers in deze nieuw te vormen selectie volgt later. De eerste proefwedstrijd tegen het eerste elftal van Warmunda was zeer positief met niet alleen een 1-2 gewonnen uitwedstrijd, maar ook de manier waarop er werd gespeeld sprak aan! Wordt vervolgd. 

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »