VVSB Promotion Businessclub

Het podium van een dorpsclub 

De Geschiedenis

Sinds de oprichting op 26 oktober 1931 speelde VVSB een rol in de marge van het amateurvoetbal. Een aantal (zaterdag)clubs in Bollenstreek speelde begin jaren 90 reeds op het hoogste amateurniveau, terwijl  VVSB op dat moment nog acteerde in de zondag 3de klasse. Om VVSB ook dat stapje hogerop te brengen werd op 10 september 1991 door een aantal leden “Stichting VVSB Promotion” opgericht. Inmiddels hebben meer dan 100 sponsors de doelstelling van VVSB Promotion omarmd en werd de doelstelling van de oprichters behaald, want via verschillende kampioenschappen en de promotie in het seizoen 2009-2010 is VVSB momenteel actief op het hoogste amateurniveau, "2e DIVISIE"! De kenmerken van de club zijn sinds de oprichting echter gelijk gebleven, namelijk een vaste schare trouwe supporters, vele vrijwilligers, enthousiaste leden en een lokale binding. Dat zijn de kernmerken van een succesvolle dorpsclub!

“Het Noordwijkerhoutse gezicht”

De ondersteuning van VVSB Promotion beperkt zicht niet alleen tot de A-selectie. Ook de B-selectie (2de en 3de elftal) en de hoogste jeugdelftallen (A1, B1, C1 en D1) vallen binnen de doelstelling om op het hoogste niveau te voetballen. Het bestuur van de businessclub heeft altijd uitgesproken dat “het Noordwijkerhoutse gezicht” van de club zo veel mogelijk behouden dient te blijven om zo de lokale binding te waarborgen. Minimaal de helft van de A-selectie heeft tot nu toe ook bestaan uit spelers van eigen opleiding en dat aspect zal ook in de toekomst bewaakt worden. De jeugdopleiding is voor VVSB promotion een zeer belangrijke pijler.

De Businessclub

Op dit moment bestaat VVSB Promotion Businessclub uit iets meer dan 100 leden. Veelal trouwe sponsors die vanaf het prille begin de ontwikkeling van de businessclub en daarmee ook de groei van de sportieve prestaties hebben meegemaakt. Het soort bedrijven dat VVSB ondersteunt varieert van grote industriële bedrijven tot kleinere consumentgerichte detailhandel. Lidmaatschap van een Business Club is voor ieder bedrijf interessant, ongeacht de grootte van het bedrijf, ongeacht de activiteit. Relatiemarketing is immers niet meer weg te denken uit de moderne bedrijfsvoering. De groei van de laatste jaren heeft dat laatste stapje richting de Topklasse mogelijk gemaakt. De combinatie van sport en business blijkt dus succesvol te zijn. Langs de lijn tijdens de wedstrijden en na afloop in het sponsorhome worden contacten gelegd en onderhouden. Ook de sponsoravonden met bekende sprekers (zoals Mario Been, Hugo Borst, Rene van der Gijp en Pieter Vink) behoren tot de succesformule en elk seizoen wordt afgesloten met een voortreffelijk diner bij één van de leden. De Business Club is niet alleen erg interessant voor bedrijven, maar biedt VVSB ook veel mogelijkheden. De Business Club zorgt immers voor een grote continuïteit. De club is niet langer afhankelijke van een hoofdsponsor en enkele subsponsors, maar weet zich gesteund door een grotere groep bedrijven. Leden van de Business Club zijn bereid om in VVSB te investeren, maar willen daar ook iets voor terug krijgen. Daarom verwachten zij een professionele aanpak van de Business Club. Zonder professionele organisatie is het lidmaatschap niet waardevol. De Business Club moet fungeren als de locale of regionale ontmoetingsplaats voor bedrijven.

De Voordelen

U krijgt toegang tot een interessant netwerk van bedrijven in de Bollenstreek en vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bovendien geeft u verdere invulling aan het imago van uw bedrijf. Bezoekers van wedstrijden van VVSB zullen een positieve associatie hebben met uw bedrijf omdat u ook hun favoriete sport ondersteunt. Daarnaast staat voetbal synoniem voor passie, beleving, actief zijn, kwaliteit, samenwerking en competitie. Thema's die elk bedrijf zou willen claimen. Het voordeel van voetbal is dat het door veel mensen een lange periode in het leven en op verschillende niveaus beoefend kan worden. Hierdoor biedt sponsoring volop mogelijkheden om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. VVSB blijft voor u een prachtig podium

Het Podium

De keuze uit diverse sponsorpakketten maakt het mogelijk om optimaal gebruik te maken van het podium van de dorpsclub VVSB en zelfs naast deze uitgebreide pakketten is maatwerk mogelijk. Via “De vrienden van VVSB” is het ook voor particulieren mogelijk om VVSB te ondersteunen en te profiteren van een aantal voordelen. Een vriend betaalt slechts € 800,00. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Rob Mossel / 06-51501290
Herman Heemskerk / 06-54661815
Leo van der Weiden / 06-46714325
Gerard Heemskerk / 06-53793681

De Toekomst

Een verdere uitbreiding van het sponsorbestand wordt nagestreefd om de doelstelling ook op langere termijn mogelijk te maken. De kenmerken van een dorpsclub zullen daarbij niet uit het oog verloren worden en er zullen ook geen financieel onverantwoorde risico’s genomen worden. Wellicht is het mogelijk om op termijn de accommodatie aan te passen ter ondersteuning van de sponsorformule. Tenslotte bedankt het bestuur van VVSB Promotion Business Club alle sponsors voor hun trouwe steun. Alleen met deze steun kan VVSB de trots van het zondagamateurvoetbal van de regio blijven