Club van 100

Voorzitter Peter Duivenvoorde neemt afscheid van de Club van 100 van VVSB.

Na 12 jaar betrokken te zijn geweest bij de Club van 100 van VVSB heeft Peter Duivenvoorde afscheid genomen.
In de afgelopen jaren heeft Peter zich sterk bemoeid met de acquisitie en onder zijn leiding is de Club van 100 uitgegroeid tot een gezonde Stichting met ongeveer 400 donateurs.

Peter houdt er niet van in het zonnetje te worden gezet en hij heeft ervoor gekozen om de 12 ½ jaar dan ook net niet vol te maken.
Peter wordt als voorzitter opgevolgd door Arjen Brinkman. Marielle van Steijn neemt de rol van penningmeester/secretaris op zich.
Namens de Club van 100 en alle jeugdleden van VVSB bedanken we Peter voor zijn tomeloze inzet en betrokkenheid bij de jeugd van VVSB.

Peter bedankt!
Namens de Club van 100
Arjen BrinkmanDe Club van 100 is een onafhankelijke, zelfstandige stichting die zich inzet voor uitsluitend de Jeugdafdeling van VVSB, in de volle breedte. Voor de Club van 100 zijn álle jeugdleden even belangrijk. In nauw overleg met het Jeugdbestuur worden vele activiteiten financieel mogelijk gemaakt die niet uit de normale exploitatie zijn te bekostigen. Deze activiteiten zijn uiterst belangrijk om het onze jeugd zo aantrekkelijk mogelijk te maken en te binden aan VVSB. Deze binding resulteert in het blijven doorstromen van voldoende jeugdleden uit eigen kweek naar de seniorenafdeling. De ruim 400 donateurs van de Club van 100, veelal particulieren, dragen VVSB en de VVSB jeugd in het bijzonder een zeer warm hart toe en voldoen € 50 per jaar om de doelstellingen van de Club van 100 te helpen realiseren.

De Club van 100 financiert o.a. de Open Dag, de Slotdag, Sinterklaasviering, mixtoernooi, teamuitstapje en het waanzinnig populaire Bavo-Bivak.
De Club van 100 investeert verder fors in kleding en materialen. Mede names de Club van 100 voetballen alle! jeugdleden van VVSB in nieuwe gesponsorde tenues. Een absoluut unieke situatie in voetballend Nederland. Verder financierde de Club van 100 extra spel- en trainingsmaterialen waaronder vele nieuwe ballen. Bovendien lopen de trainers, met ingang van dit seizoen in nieuwe trainingspakken.

Wat krijgt U ervoor terug?
Het belangrijkste is dat u een bijdrage levert voor de jeugd. Daarnaast krijgt u uw eigen naam op het Club van 100 bord in de kantine. Iedereen die komt kijken zal uw naam hier terug vinden. Daarnaast krijgt u een ‘virtueel’ bordje op de VVSB website. Als klap op de vuurpijl ontvangt u één gratis seizoenskaart voor alle thuiswedstrijden van ons Eerste elftal in de Tweede Divisie! Dat is een flink voordeel aangezien een kaartje aan de kassa conform KNVB reglementen € 8,- kost.

Wij gebruiken en besteden de donaties verantwoord ten behoeve van alle jeugdleden. Met uw hulp gaan we er weer een fantastisch seizoen van maken!

Namens de Club van 100,
Arjen Brinkman

Het aantal donateurs blijft stijgen en graag willen wij deze groei vasthouden.
Het aantal donateurs van de Club van 100 bedraagt meer dan 400 en dat kunnen er meer zijn. Het moeten er meer worden! Word ook lid en ondersteun de activiteiten voor de jeugd. Reeds voor € 50 per jaar bent u donateur van de Club van 100. De jeugd zal u zeer erkentelijk zijn voor uw bijdrage. Bovendien zal uw naam of van uw kind / kleinkind prijken op het prachtige elektronische bord van de Club van 100. U kunt ook informeren naar een (sub) sponsorschap van de Club van 100. U krijgt uw vermelding inclusief link op de VVSB-website. Tevens krijgt u ¼ tot een gehele pagina op ons ledenbord tot uw beschikking. Meld u aan bij de Club van 100 via email op clubvan100@vvsb.nl of bij Mariëlle van Steijn op 06 1287 7666.

Download hier uw lidmaatschapsformulier. 

Jan van Paridon supervriend van VVSB Club van 100.

Het bestuur van de VVSB Club van 100 heeft besloten Jan van Paridon te benoemen tot supervriend! Als dank voor de 6-jarige ondersteuning van de VVSB-voetbaljeugd in de meest brede zin van het woord.  Jan is ondernemend, en dus actiegericht. Daarbij richt hij zijn daadkracht op onze jonge paarsgelen, en geeft hij via de Club van 100 een impuls om onze jeugd aan te zetten om te gaan, en te blijven sporten bij VVSB.  En wat is niet leuker dan wekelijks met vriendjes tegen een bal te trappen, en lol te maken bij jeugdactiviteiten als bijvoorbeeld het mixtoernooi, sinterklaasviering of het teamuitstapje? De sportieve betrokkenheid van Jan van Paridon inspireert en draagt bij aan het succes van de VVSB-jeugd.