ONDER -23 WINT WEER

Geplaatst op, 13-11-2013Op een regenachtige dinsdagavond speelde onder-23 de tweede competitiewedstrijd tegen Concordia uit Delft. Uiteindelijk wonnen onze jongens onder leiding van de hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen verdiend met 4-1. Een uitgebreider verslag is onderstaand beschikbaar.

Concordia begon scherper aan de wedstrijd, maar creëerde eigenlijk alleen gevaar door corners en vrije trappen. Uiteindelijk beloonde Concordia het goede begin met toch ook een mooie aanval door het centrum. De 0-1 was fraai afgerond.

Na 15 minuten pakt VVSB de draad op door middel van goede coaching van de meer ervaren jongens en dat resulteert in diverse mooie aanvallen via onze snelle buitenkanten. Stefan Immerzeel zit vervolgens goed tussen een te korte bal naar de keeper en maakt de 1-1.

Kort erop ontstaat een vrije trap op 17 meter van de goal en Michael Schouten schiet de 2-1 fraai in de hoek. De 3-1 volgt snel na snelheid via Ramon Hoek, die mooi naar binnen snijd en met links een stift aflevert over de keeper.
De 4-1 tenslotte wordt door Ramon voorbereid na een doorbraak en het is opnieuw Stefan die voor de goal de voorzet kan binnenlopen.
Dan volgt de 4-2 door goed wegdraaien van de behoorlijke spits van Concordia en hij schiet mooi in de lange hoek binnen.

Het slot is aan onze jongens. De twee gebroeders Van der Slot discussiëren over de te nemen vrije trap, de jongste wint de discussie deze keer en schiet fantastisch binnen: 5-2.

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »