VVSB2 SPEELT NUTTIGE WEDSTRIJD TEGEN QUICK BOYS

Geplaatst op, 19-08-2013FC Lisse 2 werd de eerste test en die wedstrijd liep meteen uit op een doelpuntenfestijn. August Geerlings en Chris Kokkelkoren scoorden beiden tweemaal.

Vorige week speelde ons tweede elftal, dat in de voorbereiding logischerwijs steeds in wisselende samenstellingen speelt, een wedstrijd tegen Foreholte 1. Die wedstrijd liet los van het het goede resultaat zien, dat er veel potentie in het elftal zit. De matchwinner was die middag Bart van Eeden die een fraaie treffer maakte.

Afgelopen zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd van ons eerste elftal speelde ons tweede dus ook tegen Quick Boys. Het werd een leerzame krachtmeting voor het tweede elftal, alwaar de vanuit de jeugd overgekomen Tim Wijnands en Stijn van der Slot meespeelden. Met veel pressievoetbal werd er conditioneel ook veel gevraagd. Ramon Hoek scoorde en Jelle Vleugel benutte een vrije trap!

Volgende week staat er een uitwedstrijd in de beker tegen Oliveo 2 op het programma om die week erna thuis om 11.30 uur tegen VUC 2 aan te treden.

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »