Captain VVSB Zaterdag 4 beeindigt zijn mooie voetbalcarriere

Geplaatst op, 12-05-2013Afgelopen zaterdag heeft Robert Bader, beter bekend als Baadje, een punt gezet achter zijn succesvolle voetballoopbaan. Na vele jaren het paars-gele tricot met trots te hebben gedragen, neemt de linksbenige aanvoerder afscheid van zijn manschappen.

Robert staat bekend als een rasechte leider, zowel binnen als buiten het veld, die zijn teamgenoten al die jaren is voorgegaan in de strijd. Onder zijn bezielende leiding behaalde hij met zijn elftal, het toenmalige VVSB Zaterdag 3, het hoogtepunt in zijn carrière door in het seizoen 2007-2008 het kampioenschap binnen te slepen.

“Baadje is altijd een fantastische aanvoerder geweest”, zei oud-teamgenoot Mark den Elzen over het afscheid van de linkermiddenvelder. “Met zijn charisma en leiderschap heeft hij veel voor het elftal betekend.” Huidig vice-aanvoerder Jordy v.d. Bosch voegde hier aan toe: “Ook buiten de lijnen heeft hij zich laten gelden door onder andere het maken van de opstellingen en het organiseren van uitjes.” Doordat Robert zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, zal VVSB Zaterdag 4 een grootheid gaan missen. Robert Bader: geliefd door zijn manschappen, gevreesd door zijn vijanden.

Tijdens zijn laatste wedstrijd voor Bavo 4, waarin ook Jean-Pierre van Buijtenen voor de laatste keer het veld betrad, wist Robert zijn afscheid helaas niet te bekronen met een doelpunt. Maar desalniettemin liet ‘Baadje’ zijn toegestroomde supportersschare nog eenmaal genieten van zijn uitmuntende kwaliteiten. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd was het moment aangebroken; Robert Bader kreeg zijn welverdiende publiekswissel onder luid gejuich van zijn teamgenoten, familie, vrienden en fans. Het afscheid van een voetbalicoon en rots in de branding was een feit.

Via deze weg willen wij namens heel Zaterdag 4 onze aanvoerder bedanken voor zijn leiderschap, gezelligheid en alle jaren die wij samen met hem hebben mogen voetballen.

Robert, bedankt!

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »