4x4 in het nieuw gestoken door KidsZoo

Geplaatst op, 21-09-2016

Onze 4 tegen 4 sterspelers (5 en 6 jarigen) hebben de afgelopen jaren met veel plezier in de tenues van betaald voetbal organisaties iedere zaterdagmorgen vroeg het veld betreden. Na vele uren zwoegen en zweten  waren deze dringend aan vervanging toe.
Zaterdag 17 september was het dan zo ver: 39 enthousiaste jongens en meisjes mochten voor het eerst hun nieuwe tenue aan trekken.  Nu allemaal in het zelfde tenue maar als team met verschillende kleur, vanaf nu bevolkt een bont spektakel  ons Sportpark op de vroege zaterdagmorgen.
De prachtige nieuwe outfits zijn volledig gesponsord door Kidszoo, dé indoorspeeltuin van de Bollenstreek waar je lekker de beest uit kan hangen! Om deze fantastische gift te vieren ging Leo de Leeuw, de mascotte van Kidszoo met alle 4 tegen 4 spelers op de foto.
Wij danken Kidszoo voor de prachtige tenues en hopen er vele jaren gebruik van te kunnen maken, met een schitterende actie investeerd Kidszoo nog meer in onze club, ten goede van de jeugd. Zie ook:
www.kidszoo.nl/vvsb

Spek de Clubkas en hang voordelig de beest uit!

Indoorspeeltuin KidsZoo is één groot avontuur. Jong en oud, kan hier veilig spelen en lekker luxe loungen. Maar KidsZoo heeft ook veel voor vaders en moeders. Een luxe menukaart, heerlijke cappuccino, smakelijke boerenlandtosti’s, gratis WiFi, een luxe leestafel en op wedstrijddagen Fox Sport Eredivisie Live. En met de KidsZoo jaarpas kun je een jaar lang in- en uitlopen en daar volop van genieten.

Per verkochte jaarpas €10 voor VVSB
KidsZoo vindt het belangrijk dat kinderen ook in hun vrije tijd veel bewegen. Dat kan bij een sportclub of buiten. En bij minder weer in KidsZoo. Mede daarom zijn we een sponsorschap en samenwerking aangegaan met VVSB. Want bij iedere KidsZoo Jaarpas die door een VVSB-lid wordt gekocht*, wordt €10,00 aan VVSB gedoneerd en kan de club die gelden besteden aan de jeugd en de club. Want de jeugd heeft de toekomst!

Bestel de jaarpassen snel en eenvoudig via het formulier hieronder. Nadat u alle gegevens – inclusief de ClubCode uit de VVSB-nieuwsbrief – heeft ingevuld én de foto's heeft geupload volgt automatisch de veilige betaling via iDeal. Uiteraard ontvangt u ook via mail bevestiging van de aankoop. De jaarpassen voor een jaar lang heerlijk de beest uithangen in KidsZoo liggen na 10 werkdagen klaar bij de kassa van KidsZoo. 

KidsZoo wenst iedereen heel veel speelplezier, op het veld én tot snel in de speeltuin!

* Bij de aanschaf van jaarpas(sen) controleren wij achteraf of houder ook daadwerkelijk lid is bij VVSB. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt de jaarpas niet verstrekt en zal het overgemaakte geld teruggestort worden met inhouding van €15 administratiekosten.

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »