Kom je ook a.s. maandag en dinsdag naar de voetbal 2-daagse?

Geplaatst op, 06-05-2016Geef je nog snel op!! www.play2improve.nl

Onderstaande link geeft een mooi beeld hoe onze voetbal 2-daagses er ongeveer uitzien.https://www.youtube.com/watch?v=KNidvI7AZuw

Profvoetballers trainen elke dag om beter te worden. Zo trainen ze op techniek, inzicht, snelheid en kracht. Wil jij ook trainen als prof en het maximale uit jezelf halen? In de meivakantie organiseert voetbalacademie Play2Improve, in samenwerking met VVSB, een Voetbal 2-daagse (9 en 10 mei) bij VVSB. De trainingen staan onder leiding van ervaren en gediplomeerde Play2Improve-trainers. Ga de uitdaging aan en speel om beter te worden!

Data: 9 en 10 mei De voetbaldagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om een voetbalkamp waar deelnemers thuis slapen.
Locatie: De Voetbal 2-daagse zal georganiseerd worden bij VVSB uit Noordwijkerhout. Het sportpark is gelegen aan de Dr. Schaepmanlaan 2
Deelnemers
Alle spelers tussen de 7 en 13 jaar (F, E en D) kunnen zich via de site www.play2improve.nl opgeven. Deelname is niet clubgebonden. Spelers die lid zijn van omliggende verenigingen of deelnemers die kennis willen maken met de voetbalsport zijn van harte welkom. Deelnemers ontvangen bij aankomst een Play2Improve voetbalshirt.
Kosten: De kosten voor de Voetbal 2-daagse bedragen € 60,-. Dit is inclusief het Play2Improve-voetbalshirt, twee sportlunches, tussendoortjes en diploma.

Deze meivakantie schenkt Voetbalacademie Play2Improve, in samenwerking met VVSB, extra aandacht aan de keepers uit de omgeving. Tijdens de Keepers 2-daagse (9 en 10 mei) bij VVSB zal je de kneepjes van het vak leren. Keeperstalenten uit de regio en ervaren keeperstrainers gaan je hierbij helpen. Ga de uitdaging aan en speel om beter te worden!

Data: 9 en 10 mei De keepersdagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00. In de middag wordt er een toernooi gespeeld waar de keepers gelijk de vooruitgang kunnen laten zien. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om een voetbalkamp waar deelnemers thuis slapen.
Locatie: De Keeper 2-daagse zal georganiseerd worden bij VVSB uit Noordwijkerhout. Het sportpark is gelegen aan de Dr. Schaepmanlaan 2
Deelnemers
Alle keepers tussen de 7 en 13 jaar (F, E en D) kunnen zich via de site www.play2improve.nl  opgeven. Deelname is niet clubgebonden. Spelers die lid zijn van omliggende verenigingen of deelnemers die kennis willen maken met de voetbalsport zijn van harte welkom. Deelnemers ontvangen bij aankomst een Play2Improve voetbalshirt.
Kosten: De kosten voor de Keeper 2-daagse bedragen € 60,-. Dit is inclusief het Play2Improve-voetbalshirt, twee sportlunches, tussendoortjes en diploma.


Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »