VVSB alsnog Europa in.

Geplaatst op, 25-04-2016Ja, U leest het goed, VVSB gaat na een zeer succesvolle beker campagne die strandde in de halve finale alsnog Europees spelen.
Het gaat hier om de mannen van de E4 selectie van alleen eerste jaar E spelers die wellicht zelf over 10-15 jaar wel te bewonderen zijn in ons vlaggenschip.

Na een zeer succesvolle competitie waarbij de 2e plaats gezien mag worden als een half kampioenschap tegen teams die meestal bestonden uit 2e jaar spelers  gaan zij de degens kruisen met Belgische, Engelse en ook Nederlandse teams bij het Pinkstertoernooi in Brugge.
De vrijdag voor Pinksteren gaan zij al op weg om hun wedstrijden op zaterdagmiddag en zondagmiddag te spelen.

De sponsering van dit weekend wordt verzorgd door “De Ouders en zn. Bv””, waarbij niet onvermeld mag blijven dat er al verschillende acties zijn geweest van de spelers zelf om een zakcentje te verdienen. Zo zijn er al vele flessen opgehaald, klusjes bij opa’s gedaan en hebben ze al gesproken met een aantal “managers” van de plaatselijke supermarkten. (AH al dank voor jullie bijdrage.)

Mocht u deze inmiddels vriendengroep komende week nog tegenkomen….het is voor de goede zaak en bent u met Pinksteren in de buurt van Brugge…….
TOT ZIENS

Mvrgr.
2 Trotse Leiders (en ouders)

Toernooi: Daring Brugge Cup
Toernooiorganisatie: http://www.daringbrugge.be/index.php

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »