Trainersstaf jeugdselecties seizoen 2017-2018 compleet!

Geplaatst op, 24-04-2017Het einde van het seizoen 2016/2017 nadert en binnen de jeugdafdeling van VVSB zijn we al druk bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2017/2018. De trainersstaf voor de diverse selecties binnen VVSB is compleet. Graag stellen we ze aan u voor!
JO19   
Maarten Koop keert, na drie jaar Hoofd Jeugd Opleidingen binnen VVSB te zijn geweest, terug op het trainingsveld en gaat met de JO19-selectie aan de slag. De JO19-1 maakt de stap naar de Hoofdklasse, na het fraaie kampioenschap in de eerste klasse onder leiding van Fred Filippo, en de uitdaging ligt er om daar niet alleen te blijven maar ook meteen indruk te maken. Maarten trainde binnen VVSB (bijna) alle leeftijdscategorieën en kijkt uit naar de (hernieuwde) kennismaking met de Hoofdklasse en het vlaggenschip van de jeugdafdeling
JO17
Eugene Vijlbrief keerde vorig jaar terug op vertrouwde bodem en ging op zijn bekende wijze enthousiast aan de gang met de JO17-selectie. De JO17-1 kan komende zaterdag de kroon op het werk zetten door het kampioenschap in de eerste klasse te veroveren en te promoveren naar de Hoofdklasse. Eugene tekende deze winter bij en gaat met de nieuwe selectie met volle kracht en overtuiging deze Hoofdklasse in!
JO15  
De nieuwe trainer van de JO15, als opvolger van Martin Aanhane, is Alexander van Vliet. Alexander is begonnen bij VV Noordwijk.  Eerst als voetballer en daarna als trainer. Als trainer heeft Alexander onder andere de B1 en de C1 van VV Noordwijk onder zijn hoede gehad. Daarna maakte hij de overstap naar het vrouwenvoetbal. Alexander heeft de vrouwen 1 van SJC en Concordia (nu VV Hillegom) getraind en daarna weer 5 jaar de SJC-vrouwen. De laatste 1,5 jaar heeft Alexander in Haarlem de DSS getraind en nu gaat Alexander dus de JO15 selectie trainen van VVSB. VVSB haalt met Alexander een ervaren trainer in huis die met de JO15-1 in de Hoofdklasse gaat acteren.
JO13   
Mart ten Have staat volgend jaar voor de JO13-selectie. Hij volgt daarmee Dexter Geerlings op die voorlopig even zijn maatschappelijke carrière voorrang geeft. Mart is nog jong maar ook zeer ambitieus. Op dit moment is de CIOS-student bezig om zijn UEFA B-diploma te halen en loopt hij stage bij de JO15-1 van AFC Amsterdam, uitkomend in de eerste divisie. Mart voetbalt zelf ook nog bij Warmunda, werkt daarnaast veel voor Ajax met onder andere de Ajax Camps en Clinics en is, kortom, een echt voetbaldier. Mart wilde graag op eigen benen staan en gaat die uitdaging graag aan bij VVSB.
JO11  
Ardy de Jong blijft trainer bij de JO11-selectie. Ardy, kind van de club en al jaren actief als speler en (assistent)trainer bij paarsgeel, krijgt ook volgend jaar weer de beschikking over een talentvolle groep JO11-pupillen die hij gaat begeleiden en vormen bij hun volgende stap in hun jeugdvoetbalopleiding.
JO9  
Martin Aanhane staat volgende jaar voor de groep van onze jongste jeugdselectie, de JO9. Mart heeft reeds veel ervaring met deze leeftijdscategorie want hij begon zijn trainerscarrière bij de F-pupillen. Na een jaar JO17- en drie jaar JO15-selectie keert hij weer terug naar de basis: het trainen van de jongste jeugd. Een uitdaging, zeker ook gezien de veranderingen die de KNVB in petto heeft bij de JO9 en JO8 het komende jaar, die Mart, in nauwe samenwerking met Joeri van Gijlswijk, graag aangaat.

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »