Start trainingen competitie 2016-2017

Geplaatst op, 12-08-2016De (school)vakantie zit er bijna op, het nieuwe voetbalseizoen staat reeds voor de deur. De A-, B-, C- en D-selecties zijn inmiddels weer begonnen met trainen en spelen dit weekend hun eerste oefenduels. De E- en F-selecties starten komende dinsdag met trainen en de overige teams starten weer in de eerste schoolweek met hun training. Op de volgende link vinden jullie het trainingsschema.

We zijn overigens nog op zoek naar mensen die willen helpen bij het geven van de diverse trainingen. Met name bij de lagere JO9 en JO11 is de bezetting dun en kunnen we zeker nog hulp gebruiken. Vaak genoeg horen wij: ‘Ik wil training geven? Ik heb totaal geen ervaring!’. Enthousiasme, betrokkenheid en leergierigheid zijn echter in eerste instantie de eigenschappen waar we naar op zoek zijn! Daar staat ervaring niet tussen! Ervaring krijg je door dingen te doen/ervaren. We hebben binnen VVSB geschoolde begeleiding voor iedere leeftijdsgroep door ervaren trainers/coaches. Alle trainingen worden voorbereid, met oefeningen/oefenstof en alle benodigde informatie. Heb je affiniteit met voetbal, ben je communicatief vaardig en vind je het leuk om met jeugd te bezig te zijn, meld je dan aan!

VVSB biedt daarnaast ook ruimte aan trainers die een opleidingstraject in willen gaan. Het diploma TCIII is dus niet direct een vereiste. Uiteraard behoort het volgen van KNVB-cursussen tot de mogelijkheden en natuurlijk is er begeleiding binnen de vereniging. Verder is VVSB een erkend stagebedrijf en kunnen leerlingen van bijv. het ROC met de richting Sport en Bewegen bij ons een stageplek krijgen. Ook de maatschappelijke stages op de middelbare school kunnen bij ons worden ingevuld. Wie weet kun je van je hobby later wel je werk maken!

Lijkt het je leuk om bij VVSB stage te lopen en/of training te geven aan de leergierige jeugdspelers, wil je hun voetbalplezier versterken, ben je enthousiast en bekwaam en wil je een steentje bijdragen om het voetbalniveau binnen VVSB te verhogen? Reageer dan snel via koopmaarten@hotmail.com en/of tel. 06-24231014.

Op de volgende link staat de Introductie voor trainers en begeleiders bij de lagere JO11- en JO9. Dit kun je alvast doorlezen.

Voor vragen en/of meer info:

Maarten Koop
HJO VVSB Noordwijkerhout
koopmaarten@hotmail.com
tel. 06-24231014.

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »