E-TOP Toernooi

Home Deelnemers Programma Archief  
 
 Mei 2017

VVSB JO11(E-Top) Toernooi 2017 gewonnen door AFC'34 uit Alkmaar

Zaterdag 20 mei organiseerde VVSB, onder prima weersomstandigheden, voor de 8e keer het E-Top toernooi. 

Zoals ieder jaar was VVSB er ook dit keer weer in geslaagd een mooi deelnemersveld samen te stellen met traditioneel diverse teams van Betaald Voetbal Organisaties. Dit jaar waren dit de teams van Ado Den Haag, Roda JC, Brabant United (een combinatie van RKC Waalwijk en FC Den Bosch) en Almere City.De lijst van in totaal 16 deelnemers werd verder nog aangevuld met teams van de volgende verenigingen: AFC, VV UNA, VELO, BFC, Koninklijke HFC, De betrokken Spartaan, VV Katwijk, Rijnsburgse Boys, AFC '34, Quick Boys, Smitshoek en uiteraard ontbraken ook de voetballers van VVSB niet.

Aan het eind van de dag bleek de E1 van AFC '34 in de finale tegen Almere City E1 met 4-0 de sterkste en mocht AFC '34 de beker mee naar Alkmaar nemen. AFC uit Amsterdam werd 3e en de Roda JC uit Kerkrade behaalde een vierde plaats na een 4-1 overwinning voor AFC. De complete einduitslag ziet u op de deelnemerspagina. 

Wij kijken weer terug op een mooi toernooi! 

Etop toernooi 2018
Op dit moment is er nog geen datum bekend voor het toernooi in 2018. Zodra er nieuws is zal dit op deze pagina worden vermeld. 

Met sportieve groeten, 

Organisatie E-TOP toernooi