UNIEK HOOFDSPONSORSCHAP VOOR VVSB

Geplaatst op, 29-05-2017Vanaf het komende seizoen 2017-2018 heeft VVSB een drietal hoofdsponsors. Daarmee komt een einde aan de jarenlange opzet van een hoofdsponsor in combinatie met een co-sponsor. Vanaf nu is er voor de komende drie jaar sprake van gelijkwaardigheid en daarmee verkrijgt VVSB een nog steviger fundament onder de sportieve ambities.

We zijn dan ook trots te presenteren dat naast onze jarenlange en niet weg te denken hoofdsponsor BROEKHOF nu ook FLEXIBLE HUMAN SERVICES (FHS Jobs) en de combinatie HONE en PRAXIS onze hoofdsponsoren zijn!

Op het shirt van ons eerste prijkt in thuiswedstrijden op de voorkant HONE en op de achterkant BROEKHOF. PRAXIS zal op de short terug te vinden zijn.
Op ons nieuwe uitshirt staat zowel op de voorkant als de achterkant FLEXIBLE HUMAN SERVICES.Op de foto ziet u de de ondertekening van de overeenkomsten van deze bijzondere en unieke constructie. Nico Geerlings (namens FHS Jobs), Peter Kales (betrokken bij zowel HONE als bij Praxis Noordwijk) en Arjan Broekhof (namens Broekhof) zetten gezamenlijk hun handtekening. Rob Mossel doet dat in dit geval vanuit VVSB Promotion en benadrukt nogmaals hoe de basis onder VVSB op deze kenmerkende gezamenlijke wijze alleen maar sterker wordt.
Bij de nieuwe start van de Zaterdag 1 als vervanging van ons huidige tweede elftal, zal het team spelen met BROEKHOF op de voorkant.

Meer Nieuws

Bekijk het complete archief »