Kerstveiling

Football Maties & Kerstveiling VVSB
Inzameling van gebruikte voetbalschoenen voor Football Maties bij Rad van Fortuin op 10 december
Op 10 december, voorafgaande aan het Rad van Fortuin worden gebruikte voetbalschoenen ingezameld t.b.v de Stichting Football Maties. Als dank voor geven van een paar gebruikte voetbalschoenen krijgt elk kind gratis lootjes voor het rad van fortuin.
Het rad van fortuin begint met draaien om 20.00 uur op zaterdag 10 december, maar de kantine is open vanaf 19.30 uur
Het doel van de Stichting Football Maties is om andere stichtingen en organisaties, die voetbal voor kinderen in ontwikkelingslanden gebruiken als middel om kinderen ‘Social Skills’ bij te brengen te ondersteunen en te stimuleren. De ondersteuning van Football Maties bestaat primair uit het inzamelen van en verschepen van gebruikte voetbalschoenen, -kleding en -materialen naar de stichtingen of organisaties waarmee men mee samen werkt.
Stichting Football Maties wil de grootste non-profit inzamelaar worden van tweedehands voetbalschoenen, -kleding en -materialen.
Als erkend ‘Goed Doel’ wil de Stichting Football Maties het actiefst worden ten opzichte van alle andere goede doelen in het verzenden van de ingezamelde voetbalschoenen, -kleding en -materialen naar voornamelijk Afrika.
Wil je meer weten over deze mooie stichting, kijk dan op de website: www.footballmaties.comZater
dagavond 10 december is de datum voor de Kerstveiling van VVSB. Zet deze alvast in uw agenda. Vanavond heeft de eerste vergadering plaatsgevonden, heerlijk in de buitenlucht. De meeste commissieleden zitten alweer vol met ideeën. Maar als u nog tips of ideeën heeft dan mag u ons altijd even berichten.
Wij hebben er alvast heel zin in.